Mari Tinjau Alam Lucah Jannatul Firdaus (Part 2)

Kelmarin kita telah belajar tentang kemuliaan penghuni bidadari-bidadari alam lucah syurga Firdaus yang bersifat “at-tarfu” yakni, kejelitaan matanya, layanan istimewanya, dan perangai manjanya disimpan untuk jantan soleh syurga yang spesyel melalui kemalu-maluan kelopak matanya. Masyallah!! Betapa maha agungnya bidadari syurga di jannatul Firdaus yang cun-melecun tu!!

Hari ini pula kita akan terus cari dalam Al-Quran lagi, bagaimanakah rupa betina-betina bidadari jannatul Firdaus itu lagi. Kali ini, memang gerenti ghairah berabis, sebab petikan kitab lucah Al-Quran dan huraian ulamak boleh menaikkan nafsu kita untuk beramal banyak-banyak di dunia sementara ini, supaya boleh berkongkek dengan (atau menjadi salah satu daripada) betina-betina syurga yang unggul ini!!

Surah An-Naba Ayat 33
وكواعب أترابا
Dan terdapatnya ahli syurga anak-anak dara, gadis-gadis yang memiliki buah dada yang tegang dan sebaya sama rata umur mereka.

Menurut Imam Tabari, bidadari syurga bersifat kawa’ib (كواعب). Ibnu Abbas, Imam Mujahid, dan para-para ulamak lain menerangkan bahawa sifat kawa’ib menjelaskan bahawa bidadari syurga mempunyai tetek-tetek yang matang, bulat, tegang, dan sama rata permukaannya. Betina-betina bidadari syurga amat istimewa kerana jenis gadis anak daranya tidak sama dengan jenis gadis anak dara di syurga. Semua betina bidadari syurga gadis anak dara berumur sama rata juga, yakni, mereka mempunyai satu umur sahaja untuk selama-lamanya sebagai penghuni jannah.

Subhanallah!! Alhamdulillah!! Wa laaaaailaaaahaillallah huallahu akbar!!

Sesungguhnya Allah swt reda hatinya dengan umat babi Muhammad yang kuat bertaqwa. Mari kita kuatkan iman, kumpulkan ibadat yang menimbun-nimbun, moga-moga amalan kita dirahmati dan dibalas dengan betina kawa’ib yang bertetek tegang, bulat-bulat, sama rata permukaannya, yang syiok dipegang-pegang, diramas-ramas, dan dimain-main selama-lamanya di alam hangat akhirat penuh dengan keghairahan yang dasyat sekali, insyallah!!

Syukur alhamdulillah, sesungguhnya mimpi basah babi Muhammad bertemu dengan jin-jin padang pasir yang menyamar sebagai malaikat tidak sia-sia!! Takbir, takbir, allahuakbar!!