Cerita sebenar bagaimana Babi Muhammad mampos!

Pengekor-pengekor penjihad Babi Muhammad nabi junjungan Islam kita yang kuat kongkek lagi maha penggatal selalu tuduh Yahudi bangsat laknatullah kerana meracun baginda.

Apekejadah racun yang dok diam-diam dalam darah si setan Babi Muhammad SAW selama tiga tahun lalu menamatkan riwayatnya??

Bangang ni….

Sebenarnya Babi Muhammad mampos sebab banyak sangat puki dia kena suap. Janganlah kalian lupa bahawa waktu tersebut Babi Muhammad ada 21 puki kena suap tiap-tiap pusingan dan giliran. Dia mempunyai 9 isteri dan 12 hamba. Babi Muhammad barangkali sakit jantung sebab siok sangat berjimak dengan berbilang betina. Puki kegemaran Babi Muhammad ialah puki licin Aisyah. Setelah banyak sangat puki dia kongkek, dia mampos sakit jantung.

Meh kita selidik sket cerita Aisyah bagaimana Babi Muhammad Rasulullah SAW mampus atas teteknya menurut hadis Sahih Al-Bukhari 7.62.144

“Diriwayatkan oleh Aisyah r.a. tambahannya lagi: Pada hari tersebut baginda (saw) wafat, dimana hari kewafatan baginda ialah hari giliran saya di rumah saya. Allah swt kembalikan baginda kepada-Nya sewaktu kepala baginda terletak di tengah-tengah dadaku dan leherku, dan air liur baginda sedang bercampur dengan air liurku.”
(Sahih Al-Bukhari 7.62.144)

Demikianlah kisah bagaima nabi kuat seks penyangak Arab Babi Muhammad mampos. Babi Muhammad sebenarnya bukan diracun oleh Yahudi cilanat laknatullah. Baginda di K-O kan oleh Allah Pundek Taala sewaktu Babi Muhammad tengah menyuap puki licin Aisyah. Babi Muhammad si nabi kuat seks mampos kekenyangan dan keghairahan. Sebagaimana dia mampos di dunia sebegitu jugalah dia akan meluangkan masanya di akhirat kelak. Beribu lagi puki halal menunggu Babi Muhammad di alam lucah jannatul firdaus.

Innalillah….

Mari selawat banyak kepada rasul penyangak Muhammad si Arab pelesit yang kuat berjimak ini.