Cara Babi Muhammad mengawal nafsu ialah mengunci punggung bini-bininya terutamanya yang Aisyah punya. Kalau punggung Aisyah tidak dikunci Babi Muhammad tak boleh kawal nafsunya dan terus merogolnya sampai konek babi Muhammad berdarah darah. Oleh kerana ada waktu istimewa di mana babi Muhammad tengah naik nafsu waktu bininya berhadas besar haid, baginda tenyeh guna teknik “dry-humping” dengan membalutkan puki isteri yang akan menyuapkan seleranya.

Mari kita semak Kitab Al-Haid dari Sahih Muslim Buku ke-3, Hadis Nombor 578-579:

578: Diriwayatkan oleh Saydina Aisyah: Apabila antara kami isteri-isteri Rasulullah dalam keadaan haid, Rasulullah memerintah kami supaya mengunci puki kami dengan mengikatkan di keliling pinggang kami pembalut punggung sewaktu darah mengalir dan kemudian mengerjakan kami; Aisya memerhatikan bahawa: “Dan siapakah antara kamu boleh mengawal nafsu kamu seperti Rasulullah mengawal nafsunya?”

579: Maimunah (salah satu isteri Rasulullah s.a.w.) juga riwayatkan bahawa: Rasulullah s.a.w. memanggil dan mengerjakan isteri-isterinya di atas pembalut punggung sewaktu kami berhadas besar haid.