Updates from Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 1:20 pm on September 7, 2015 Permalink | Reply  

    Sini pown bikin GST taw kohkoh! 

    Masyaowlohhhh…. Mahalnyer minyak kat sini! Kohkohkoh! EN: The most expensive gas station. SV: Dyraste bränsle hahahaha!! ‪#‎MeleisKuatKomplen‬

    Advertisements
     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 2:44 am on September 7, 2015 Permalink | Reply  

    Masyaowlohhhh…. Mahalnyer minyak kat sini! Kohkohkoh! EN: The most expensive gas station. SV: Dyraste bränsle hahahaha!! #MeleisKuatKomplen

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 1:03 am on September 7, 2015 Permalink | Reply  

    Nak mancing ikang kiut mesti ader umpan kiut kihkih

    Nak mancing ikang kiut mesti ader umpan kiut kihkih

    A post shared by MHSAW (@makcikhajjah) on

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 12:37 am on September 7, 2015 Permalink | Reply  

    MHSAW petik dua dulang beri lingon pagi tadi 

    MHSAW petik dua dulang beri lingon pagi tadi. Nieh tuk hantaran anok dara 6 tahun kohkohkoh! #sunnahnabi

    MHSAW petik dua dulang beri lingon pagi tadi. Nieh tuk hantaran anok dara 6 tahun kohkohkoh! #sunnahnabi

    A post shared by MHSAW (@makcikhajjah) on

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 12:11 am on September 7, 2015 Permalink | Reply  

    Jom mancing! 

    Jom mancing! Oghe laen musim buru nate utan MHSAW musim mancing ikang kehkehkeh!! Maaf barang mancing makcik tak keles macam #PokAscott dan #NatePondeTakSiap high class ittew! #fisketur #fiskespö #abugarcia

    Jom mancing! #fisketur #fiskespö #abugarcia

    A post shared by MHSAW (@makcikhajjah) on

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:47 pm on September 6, 2015 Permalink | Reply  

    Perangai ore Isle di negara kapiq Hungary 

    Ore Isle dengan budaya samseng tiada pisah nya. Sejak dulu sampai sekarang tidak kira dari negara mana, DNA penyangak tu masih kekal. Walaupun pelarian, nak mintak belas kasihan orang kapiq kat negara kapiq pun buat perangai macam itu negara bapak dia. Polis Hungary dengan baiknya memberi makanan, minuman, barang hygiene, selimut dan keperluan asas… Pelarian Isle pungkoqs vaviks kemain dengan hebatnya campak buang saja. Nak barang brand apa woi?! Keadaan dah darurat tu terima saja lah. Ko hengat sedara Islam ko ngan tolong ko? Jangan harap! Negara kapir jugak lah destinasi ko. Cilakok punya pelarian Isle!

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:36 am on September 6, 2015 Permalink | Reply  

    Dok hado rezekiq 

    Nu är det på G… Ha ha ha dags att dra nu. Skitfisk. #fisketur #gädda #wobbler

    https://instagram.com/p/7QxJRLg6Yb/

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 2:07 am on September 6, 2015 Permalink | Reply  

    Abborre…blääääh! 

    8,5 hg Aborre på spinnare. Den återfick friheten. Tur för dej lilla vännen att den var en tråkig hugg av dej lol. #fisketur

    https://instagram.com/p/7QcsQyg6WY/

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 1:47 am on September 6, 2015 Permalink | Reply  

    Abborre…blääääääh! 

    8,5 hg Abborre på spinnare. Den återfick friheten. Tur för dej lilla vännen att den var en tråkig hugg av dej lol. #fisketurimage

     
  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 11:57 pm on September 5, 2015 Permalink | Reply  

    Babi Muhammad bernikah dengan 13 wanita, termasuk 11 betina kering pada waktu yang sama. Die jugak bernikah dengan budak enam tahun, dan jugak merampas bini anak angkat die. Tambahannya pula babi Muhammad mempnyai banyak hamba betina yakni hamba seks yang diselimutkan dalam buku sylabus sekolah agama sebagai “hamba” tanpa menerangkan peranan hamba-hamba nie. Hamba-hamba seks ni dirampas oleh Muhammad dari keluarga mereka, dan di depan mata mereka menyaksikan bagaimana babi Muhammad sembelih ahli-ahli keluarga mereka dengan ganas. Adakah ini sifat nabi? Nabi kepada agama yang paling terer mengawal tiap-tiap alat seks umatnya sebenarnya adalah seekor binatang yang paling gatal dan tak terkawal nafsu seksnye. HANYA ORANG GILA PERCAYA SEGALA CERITA KARUT BABI MUHAMMAD YANG TIDAK WARAS NABI MAHA SENGAL NIE. Malangnya 1.6 billion orang gila wujud kat dunia ni. Astaghfirullahalaziiiim.

     
    • george 6:54 am on September 14, 2015 Permalink | Reply

      Memang menyesatkan satu dunia…dan undang2 manusia yang direka2 pula mengongkong seseorang untuk mencari kebenaran terutamanya di malaysia

    • kebenaran 5:36 pm on May 11, 2016 Permalink | Reply

      kau lah tu lancau tunggu kau mati jew baru tau

c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel