Recent Updates Page 2 Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 8:41 am on February 16, 2012 Permalink | Reply  

    Tindakan kerajaan Malaysia dan kerajaan Arab Saudi terhadap Hamza Kashgari sungguh biadap dan tidak berperikemanusiaan. Makcik kesian kat si anak Arab ni. Hamza pun cecuber nak berbicara dengan Babi Muhammad gak. Sepertimana Rasulullah s.a.w nabi taik anjing berbicara dengan jin-jin dan setan-setan padang pasir di Gua Hirak, menerima wahyu dari Allah Babi Taala, Hamza pun bersabda, “Wahai Rasulullah! Engkau tidak pun sehebat mana. Aku benci peribadi engkau yang buruk itu. Manakala aku menghargai peribadi engkau di mana yang elok. Aku tidak akan sujud kat kau. Aku tidak akan cium tangan kau. Engkau hanyalah manusia biasa. Seperti aku layan saudara manusia aku, engkau tidak layak dicium tangan dan tapak kaki busuk dan berpasir tu. Aku berjabat tangan dengan engkau sepertimana aku berjabat tangan dengan manusia lain.” Umat Babi Muhammad di Malaysia dan di Arab Saudi memang pukimak sesangat sampai nak pancung kepala anak ni! Astaghfirullahalazim!! Semoga Allah Puki Taala yang maha pekak babi mampos terlebih dahulu sewaktu orang-orang kafir celaka lahanat cuba sedaya upaya untuk menyelamatkan nyawa yang berharga ini. Allah swt memang babi! Babi Muhammad anak haram setan sundal!!

     
    • Pak usin 3:33 pm on March 19, 2012 Permalink | Reply

      Hi makcik, dengar crita makcik ni keluar dr islam kan, jd masa ni mesti makcik dah jumpa gama yg best, jd skrang ni makcik mengamut agama apa ye??? Jawablah makcik… Muahhh sayang makcik

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:47 pm on April 29, 2012 Permalink | Reply

        Hei bahalol. Makcik tidk pernah meninggalkan agama Islam pantat babi! Agama makcik sekarang ialah Islam makcik ialah Ahlul Sunnah Wal Jamaah yang maha sial lagi maha babi. Allah swt ialah tuhan makcik yang hanya layak disembah, Allah berok gampang tuhan taik babi! Allahufuckbar!

    • Hendri 11:29 am on July 2, 2012 Permalink | Reply

      Hey yang punya website ini..anjing.. jeung aing sia gelut bangsat.. sia urang malaysia.. aing sadampal ge moal mundur.. laknat…. bangsat… dasar tukang dahar babi.. .. dasar malay anjing….. tai..ku aing sia mah di pencitna..
      gua tau lu.. tempat lu di mana. rumah sama alamat lu… tunggu aja.. gua bunuh lu.. anjing…laknaatttt..

    • MEMBONGKAR KESESATAN ISLAM SELURUHNYA 3:49 pm on January 22, 2013 Permalink | Reply

      ayo komen di blog gue di islam-agama-sesat.blogspot.com dijamin bakal murtad

    • ɮ1ΔИϬ Ƙ4ɭд 1:13 am on December 14, 2014 Permalink | Reply

      dari Syaikhul Islam Ibnu Taimiyyah Rahimahullah, berkata:
      KUBURAN TEMPAT MANGKALNYA para SYAITAN.
      (dalam Majmu Fatwa 19/41)

      dari Jabir bin Abdullah ra,
      saw bersabda: “..MALAM..SYAITANPUN BERKELIARAN..”
      (HR. Muslim, 1281)

      dari Aisyah ra, berkata:
      “saw KELUAR pada MALAM NISFU SYA’BAN ke PEKUBURAN BAQI’ mengangkat KEPALANYA kearah LANGIT.”
      (HR. al khamsah)

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:13 am on January 26, 2012 Permalink | Reply  

    Cara Babi Muhammad mengawal nafsu ialah mengunci punggung bini-bininya terutamanya yang Aisyah punya. Kalau punggung Aisyah tidak dikunci Babi Muhammad tak boleh kawal nafsunya dan terus merogolnya sampai konek babi Muhammad berdarah darah. Oleh kerana ada waktu istimewa di mana babi Muhammad tengah naik nafsu waktu bininya berhadas besar haid, baginda tenyeh guna teknik “dry-humping” dengan membalutkan puki isteri yang akan menyuapkan seleranya.

    Mari kita semak Kitab Al-Haid dari Sahih Muslim Buku ke-3, Hadis Nombor 578-579:

    578: Diriwayatkan oleh Saydina Aisyah: Apabila antara kami isteri-isteri Rasulullah dalam keadaan haid, Rasulullah memerintah kami supaya mengunci puki kami dengan mengikatkan di keliling pinggang kami pembalut punggung sewaktu darah mengalir dan kemudian mengerjakan kami; Aisya memerhatikan bahawa: “Dan siapakah antara kamu boleh mengawal nafsu kamu seperti Rasulullah mengawal nafsunya?”

    579: Maimunah (salah satu isteri Rasulullah s.a.w.) juga riwayatkan bahawa: Rasulullah s.a.w. memanggil dan mengerjakan isteri-isterinya di atas pembalut punggung sewaktu kami berhadas besar haid.

     
    • kambing 1:27 am on January 27, 2012 Permalink | Reply

      nyeahh mana ko cari kitab Al-haid ni, mak nak belilahh!

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 2:57 am on January 27, 2012 Permalink | Reply

        Wei kimak bahalol!! Ni ha. Ko dengar syarahan akademik lecture ni dari Kitab Al-Haid oleh ulamak yang memberi keterangan lanjut pasal isi kandungan kitab ini dari Sahih Muslim. Babi Muhammad yang menggemari puki berdarah bini2 dia selalu memberi nasihat kesihatan and perubatan faraj!
        http://www.ustream.tv/recorded/5629156

    • Hati Riang 11:16 am on January 27, 2012 Permalink | Reply

      LOL’s….

    • Hati Riang 11:18 am on January 27, 2012 Permalink | Reply

      OMG….lol’s….

    • azura 3:11 pm on January 29, 2012 Permalink | Reply

      Tunggu lah ko mati nanti u will knw azabnya…. tapi tak apa lau u dh gila nak buat cm ne..ksian nya awak keluar dri agama islam….hidup dan mati mu tak ada guna…

    • dwi mustikasari 11:50 pm on February 13, 2012 Permalink | Reply

      tanda tanda kiamat…
      gajelas lau…
      agama lo ngasih ajaran ngatain agama orang kah???
      brarti agama lo ga lebih bagus dari islam!!!
      tuhan kok dipantek

    • charlie 5:04 pm on December 10, 2012 Permalink | Reply

      who the fuck r u ……fucking whore…..

    • jesus4ever 7:48 am on February 8, 2013 Permalink | Reply

      Kalau nak menganut sesuatu agama 2, kenalpasti dulu latarbelakang pengasasnya. Kalau awal2 dah out, reject je…

    • Layka Dylan 7:47 pm on February 19, 2013 Permalink | Reply

      Haha! thumbs up lah ntuk makcik :* stuju sangat!! bodo tol babi muhammad , betina bohsia(isteri2 babi) tengah datang bulan pown nak dibaham nye~! pngotor dan gila seks betol lar si babi butoh laknat muhammad tuwh..

    • unknown 12:54 pm on December 13, 2014 Permalink | Reply

      hoi , makcik tua kerepot nak mampos ! atas dunia kau buat gebang kencang habis boleh , dalam tanah nanti, azab2 yg kau pasti terima nanti , takkan lepas lah weh ! kau kalau takattulis jeboleh pegi mampos lah weh! tampilkan diri ah kalau kau berani ! dasar pompuan kerepot nak mampos kulit pon dah tinggal selapis bekedut plak tu . otak kau kalah otak lembu . bodoh mcm lembu lah kau ni !

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:26 am on January 6, 2012 Permalink | Reply  

    Cerita sebenar bagaimana Babi Muhammad mampos! 

    Pengekor-pengekor penjihad Babi Muhammad nabi junjungan Islam kita yang kuat kongkek lagi maha penggatal selalu tuduh Yahudi bangsat laknatullah kerana meracun baginda.

    Apekejadah racun yang dok diam-diam dalam darah si setan Babi Muhammad SAW selama tiga tahun lalu menamatkan riwayatnya??

    Bangang ni….

    Sebenarnya Babi Muhammad mampos sebab banyak sangat puki dia kena suap. Janganlah kalian lupa bahawa waktu tersebut Babi Muhammad ada 21 puki kena suap tiap-tiap pusingan dan giliran. Dia mempunyai 9 isteri dan 12 hamba. Babi Muhammad barangkali sakit jantung sebab siok sangat berjimak dengan berbilang betina. Puki kegemaran Babi Muhammad ialah puki licin Aisyah. Setelah banyak sangat puki dia kongkek, dia mampos sakit jantung.

    Meh kita selidik sket cerita Aisyah bagaimana Babi Muhammad Rasulullah SAW mampus atas teteknya menurut hadis Sahih Al-Bukhari 7.62.144

    “Diriwayatkan oleh Aisyah r.a. tambahannya lagi: Pada hari tersebut baginda (saw) wafat, dimana hari kewafatan baginda ialah hari giliran saya di rumah saya. Allah swt kembalikan baginda kepada-Nya sewaktu kepala baginda terletak di tengah-tengah dadaku dan leherku, dan air liur baginda sedang bercampur dengan air liurku.”
    (Sahih Al-Bukhari 7.62.144)

    Demikianlah kisah bagaima nabi kuat seks penyangak Arab Babi Muhammad mampos. Babi Muhammad sebenarnya bukan diracun oleh Yahudi cilanat laknatullah. Baginda di K-O kan oleh Allah Pundek Taala sewaktu Babi Muhammad tengah menyuap puki licin Aisyah. Babi Muhammad si nabi kuat seks mampos kekenyangan dan keghairahan. Sebagaimana dia mampos di dunia sebegitu jugalah dia akan meluangkan masanya di akhirat kelak. Beribu lagi puki halal menunggu Babi Muhammad di alam lucah jannatul firdaus.

    Innalillah….

    Mari selawat banyak kepada rasul penyangak Muhammad si Arab pelesit yang kuat berjimak ini.

     
    • Ajiek.... 8:21 pm on January 16, 2012 Permalink | Reply

      bangsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat….mak ajah sundel boloooooooooong,,,,,,,klau kau dket,skeluargamu mapos sundel bolong mak sundel cik bolong

    • Jenna Mose 12:10 am on January 24, 2012 Permalink | Reply

      Semoga Allah S.W.T. Melaknati kamu wahai perempuan murtad!!! Allahhuakhbar!!!

    • Rachman Qardawi 12:15 am on January 24, 2012 Permalink | Reply

      Kalau tak tahu pasal Islam, jangan berlagak pandai. Letak engkau bukannya didunia. Aku tak sabar nak tengok macam mana mayat kamu tersiksa sebelum masuk kubur nanti. Mamposss terok..hahahaha!! biar aku dan smua umat gelak puas2

    • Batu 11:33 pm on February 1, 2012 Permalink | Reply

      Makcik ni keturunan yahudi pembunuh para nabi dan rasul.
      Ajaran sesat makcik ni.

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:00 am on February 16, 2012 Permalink | Reply

        Kepala hotak kau Yahudi! Makcik orang bangsa Melayu yang beragama Islam!

        • Herwan 6:46 pm on February 20, 2012 Permalink | Reply

          Woooy Babi Makcik kampreet,, panggil babi tuhan Dajjal kamu,, gw ga takuut,, hahaha,, Dajjal simata Picik,, hahahaha
          wooy yahudi sang penyembah Dajjal si mata picik, tunggulah saat kebinasaan kalian,, karena kalian akan binasa di tangan umat Muslim…

          • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:50 pm on April 29, 2012 Permalink | Reply

            Kau penyembah dajjal ek? Makcik bertuhankan Allah swt sang babi yang tengah nazak. Tuhan makcik sedang memantat di neraka dengan kekasihnya Nabi Muhammad si Arab zakar gagah yang kuat merogol itu!

    • kafir sakit mental 8:54 am on February 20, 2012 Permalink | Reply

      kesian mak ko lahirkan anak haram kafir mcm ko yang kurang kasih sayang dan inginkan perhatian ramai.. :D

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:52 pm on April 29, 2012 Permalink | Reply

        Emak makcik adalah wanita yang paling bertuah sekali kerana telah mendapat anak yang soleh, dididik sepenuhnya dengan agama pundek Islam, menghayati kitab al-Quran seumur hidup tak macam engkau sungguh miskin nak beli Quran pon tak mampu, baca Quran dalam bahasa Arab pun tak paham! Sebab itu engkau jahil dan maha buta wahai penjilat pantat Muhammad nabi samseng Arab!

        • fisabilillah 2:06 am on July 30, 2014 Permalink | Reply

          sebenarnye klau kau sedarr kau sndiri buat diri kau murtad .. kau mengaku bahawa dirikau tu islam .. tapi kau menghina nabi muhammad ngan Allah.. beragak lah makcik .. kau kata mak kau bertuah .. tapi sebvenarnya mak kau org paling sayu dan dalam hati dia dah tak nak mengaku kau anak dia …

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:23 am on August 24, 2011 Permalink | Reply  

    Adab tidur malam Lailatul Qadar 

    Okeh. Ribut taufan fitnah dah redup sket. Kite back to bisnes dengan dakwah yang seterunya. Dakwah seterusnya ialah pasal adab tidur dan mimpi iku sunnah babi Muhammad. Pagi spesyel ni makcik nak komen sket pasal malam Lailatul Qadar. Allah swt sangatlah mengecewakan sebab tahun ni die takde lah gempak sangat nak tunjukkan pawer die.

    Jadi makcik bukak lagi Quran dan kitab-kitab hadis dan mengaji setiap malam. Mungkin ade hikmah sebalik bulan Ramadan al-Berok di mana umat-umat babi Muhammad dah tak leh kontrol nafsu seks dah tak tahan nak masuk syurga nak sangat sumbat bidadari ketat. Sebab tu berjihad membuta babi bulan Ramadan nie.

    Babi Muhammad selalu bermimpi dan diganggu setan. Setan memang suke layan babi Muhammad dulu. Dalam kitab fathul bari banyak menceritakan pasal mimpi-mimpi putera babi kekasih Allah nie. Untuk mendapat wahyu yang bagi dalam mimpi basahnya, babi Muhammad suka meludah kat setan dalam kamarnya sebelum tidur. Baginda mengamalkan perkara ini supaya setan tak kacau mimpinya.

    Jom kita semak hadis.

    Sahih Al-Bukhari 9.87.115:
    Abu Qatada meriwayatkan bahawa Rasulullah s.a.w. bersabda: Mimpi baik yang menjadi kenyataan adalah mimpi yang datangnya dari Allah swt, manakala mimpi yang buruk datangnya dari setan. Barangsiapa yang mengigau dan mengalami mimpi yang buruk, maka wajiblah ia beribadat dan meminta pertolongan dari Allah swt menjauhi setan dan meludah di sebelah kiri. Sesungguhnya Allah akan menjauhkan setan yang memberi mimpi buruk dan mengigau.

    Seterusnya hadis 116-120 menceritakan pasal kenabian dan mimpi-mimpi babi Muhammad pasal wahyu-wahyu dan mimpi-mimpi setan. Sampai hari ni kita tak tahu yang mana satu dalam Quran itu adalah wahyu setan dan mana satu wahyu tuhan.

    Sesape ader mimpi speyel bulan Ramadan nie dan pengalaman gempak pada malam Lailatul Qadar, jangan lah kedekut sangat untuk berkongsi ek??

     
    • Hatiriang 8:56 am on August 24, 2011 Permalink | Reply

      Koq serem banget mimpinye….

      • fauzi.star 3:52 pm on October 7, 2011 Permalink | Reply

        Ya Allah, aku berdoa bagi la “makcik” kena langgar ngan trailer 24 tayar!!! pastu bagi dia coma a few days… pastu bagi dia hidup balik, pastu biaq dia seksa jadi lumpuh seumur hidup!!! Lepas tu baru hang tau apa yang hang buat ni berdosa!!! Setakat berani nak letak dalam blog jer…. cuba la tampil kan diri…. Any1 can just open their fuckin mouth n put it into words in d blog…. but can you come forward and say it out loud infront of every1?? Btw, do u understand English, if you dun.. then i guess u r stupid and that is why all ur stupid blog r in Malay…..ahahahah…. Shame on you fool!!!!

    • rambang 9:41 pm on August 24, 2011 Permalink | Reply

      Haha. Hmm. Curious jgk ni.Nak tanye sikit ah makcik. Asal u benci sngt dgn agama diorang ni? Apa yg diorang dah buat kat u?

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 12:50 am on September 14, 2011 Permalink | Reply

        Saper kate benci? Makcik sayaaaaaang rasul junjungan babi Muhammad sang Arab keparat setan padang pasir yang kuat merogol dan menyamun tuh. Ko tak bangga ker? Makcik sebagai umat Islam yang sejati sangat bangga sebab pengikut Babi Muhammad rasul Arab sengal yang hebat zakarnya merogol segala jenis betina termasuk budak kecik! Masyallah!! Rugi ko tak menghayati Quran betul-betul. Sesungguhnya Allah dewa berhala bulan Arab sangat menyayangi kekasihnya Babi Muhammad sampai diturunkannya jin dan setan padang pasir terunggul untuk menyampaikan wahyu bisikan setannya itew!! Allahuakbar!! Allahuakbar!! ALLAHUAKBAR KAFIRA WALHAMDULILLAHI KHINZIRA!!

        • rambang 2:33 pm on September 17, 2011 Permalink | Reply

          Alhamdulillah. Memang bangga aku dengar kau ni sayangkan Islam. Bagus tu. :)

          • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:19 am on September 22, 2011 Permalink | Reply

            Islam agama syumul dan unggul sekali di dunia!! Tiada tuhan selain Allah Tuhan Kerek Babi Taala yang sangat hebat!! Babi Muhammad adalah rasulnya yang maha handal berkongkek!!

            • rambang 4:23 pm on September 23, 2011 Permalink

              Fuyyoh! Syahadah kau tu memang power. Tapi kau dah berserah ke belum? Kalau Babi Mo mintak sex dengan kau, kau bagi tak?

            • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:31 am on November 15, 2011 Permalink

              Apa kesahnya sang penyangak Babi Muhammad tu… kau tak bagi, dia terus rogol. Kalau bagi pun dia rogol jugak. Muhammad anjing setan Arab keparat!!

    • jihad 3:24 pm on September 13, 2011 Permalink | Reply

      BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….

      • fazia 2:19 pm on December 10, 2011 Permalink | Reply

        btoi2 bunuh JE setan durjana yang bertopeng manusia itu! BUNUH ORANG YANG SUDAH MURTAD ITU MEMANG HARUS DAN DIJAMIN MASUK SYURGA ..JADI SESIAPA YANG STRESS RASE NA BUNUH ORANG PEGILAH CARI ORANG DAH MURTAD MACAM SETAN YG MENULIS BLOG INI OKEY !HUH PANAS BTUL LAH!
        AKU AKAN CARI PUAK2 KAU SAMPAI LUBANG CACING!!!!MAMPOS KAU SIAL AKU AKAN SEKAT BLOG KAU SETANNNNNNNNNNNNNN

    • Alfian 12:37 am on October 11, 2011 Permalink | Reply

      Oi Makcik. Kalau berani kutuk Islam dan Nabi Muhammad, sila tampil ke hadapan dan berdepan dengan kami. Tak guna mencaci di skrin komputer saja, ini tandanya kau ni pengecut! Aku potong leher kau dengan pisau nanti kang!

    • Allah Maha Besar 1:50 am on November 11, 2011 Permalink | Reply

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:16 am on November 15, 2011 Permalink | Reply

        Hek eleh. Utusan mao main ngan makcik ker? Hadoi….. banyak mukjizat Allah Babi Puki Taala bagi kepada Utusan ek? Mentang2 lah makcik bagi iklan percuma kat IKEA kafir babi lahanat Sweden. hik hik hik Allah si Babi Hanjeng Najissssss

    • Allah Maha Besar 2:13 am on November 11, 2011 Permalink | Reply

      makcik sila baca blog ni…——> http://yuseriyusoff.blogspot.com/2011/09/hot-makcik-hajjah-sitt-al-wuzara-bakal.html

      SAYA JUGA TAKKAN TERAGAK-AGAK UNTUK BERTINDAK DI LUAR UNDANG-UNDANG..SELAMAT PULANG KE MALAYSIA..TAK SABAR UNTUK MENGALIRKAN DARAH DI BADAN MAKCIK…

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:14 am on November 15, 2011 Permalink | Reply

        HA HA AHA HA HA Allah maha taik babi ngentot!! Sudah kene troll cam taik hanjeng masih nak bernajis kat blog makcik! Piiii dah penjilat pantat syaitan niroojim Babi Muhammad SASAW penyangak padang pasir Arab kurap!!

    • AMIR IZZAT 8:12 pm on November 27, 2011 Permalink | Reply

      weyh, mak cik hram jadah…
      knaper ko kter bgitu..
      Allah kn tuhan kiter,..
      Nabi Muhammad utusan nyer,..
      knaper ko kter bgitu…
      kalo org kter ko ni progol, plcur ko nk ker???
      tobat la weyh,..sblum trlmbt
      mak bapak ko ni firaun ker?? x ajar anak…
      dah sah ko ni anak hram ngn luar nikah…
      bongok……mak bapa ko ni elok pegi mati lah x reti nk ajar anak smpai anak pun kutuk Nabi Muhammad S.A.W. dan ALLAH,,… tu tuhan kiter,…kalo ko x der tuhan ko nk smbh aper??
      berhala..dh sah org kapiorQQ

    • Farizuan 12:14 pm on December 12, 2011 Permalink | Reply

      Hoi makcik!!! kau taw x kalau kau hina islam dan kau hina Nabi Muhammad dan Allah tu da kira MURTAD!!!! kau tak belajar agama islam ke??? lain kali belajarlah agama tinggi-tinggi. Fikiran macam orang sempit lah kau ni!! Siap sedialah kau akan menerima azab neraka jahanam untuk orang macam makcik ni.

    • Anti Pakatan 10:54 am on December 16, 2011 Permalink | Reply

      Kesian la kat mak bapak kau…

    • faqirilallah 3:54 pm on December 29, 2011 Permalink | Reply

      moga2 kecelakaan menimpa blogger ni…moga2 ALLAH melaknat kamu…pengakhiran hidupmu penuh buruk….kamu persis abu jahal,abu lahab…moga2 ALLAH cepat melaknatmu….

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 3:46 am on August 10, 2011 Permalink | Reply  

    Ops Fitnah Gaysec dan penjihad babi Muhammad kerana nak melancap kat gambar budak kecik Arlene 

    Jaga kau babi setan Gaysec. Ini penerangan yang terakhir dari makcik tentang hal ini. Lepas ni makcik tak akan layan bende merepek ni dan blog makcik akan terus mengganas lagi dan SKMM tidak akan menghentikan makcik!! Aktiviti makcik di internet tidak pernah mengancam keselamatan dan tidak pernah mengganggu kedamaian mana-mana pihak. Makcik hanya bersuara dan ini hak asasi kemanusiaan makcik untuk kata apa yang makcik suka.

    Untuk kali yang terakhir: Makcik tiada hubungan kait dengan minah Arlene Tan ni. Lagi pun, kami mempunyai banyak perselisihan fahaman dahulu antara perbincangan-perbincangan tahun lepas. Jadi, makcik jarang berinteraksi dengan minah nie dan makcik tidak kenal siapa minah ni dan tidak pernah jumpa dia pun. Perbincangan itu tidak dapat di kembalikan kerana akaun Facebook makcik yang lama sudah kene report oleh babi-babi penjihad pengikut babi Muhammad sebab makcik menuntut jalang betina jahanam Ustazah Siti Norbahyah meminta maaf atas ceramah die yang amat biadap melibatkan pengharaman Hari Valentine’s oleh JAIS dan makcik mencabar ustazah pengecut mulut cibai ini berdebat dengan makcik di kaca TV. Kaki2 jihad di internet menyerang dan report profile Facebook makcik sampai hilang. Oleh itu semua komen-komen yang makcik buat di kumpulan2 di laman Facebook hilang atau kelihatan sebagai “Post deleted”.

    Makcik langsung tidak rasa bersalah atau menyesal – tetapi makcik rasa babi Gaysec ini adalah setan yang paling kurang hajar membuat dosa berat di bulan Ramadan. Perkara ini memang amat sial dan kepada pihak yang mengugut supaya makcik minta maaf kepada Arlene Tan – kepala hotak kau lah! Perbuatan babi pondan Gaysec ini sangatlah jijik, serta pengikut2 mereka yang mengancam keselamatan Arlene, yang tidak ada sebarang kaitan dengan makcik langsung!! Ini salah mereka yang bertanggungjawab atas pendedahan maklumat sulit Arlene, bukan salah makcik!! makcik tidak mendedahkan nombor kad pengenalan Arlene, nomber telefon die, atau alamat rumah die. Gaysec dan pengikut mereka buat jadah setan nie sampai mengancam keselamatan Arlene!!

    Korang memang dapat orang yang salah!! FAIL!! SUNGGUH FAIL!! Betina Arlene ini bukan murtad, bahalol!! Dia sendiri mengaku dia bukan murtad dan bangga sebagai seorang Muslimah yang sejati. Walaubagaimanapun, mengikut pandangan ulamak warak2, makcik boleh kategorikan pandangan Arlene terhadap kepercayaannya sebagai umat Islam ialah pandangan yang munafik sebab konsep liberal Islam telah dibangkang oleh ulamak2 di fakulti2 pengajian Islam di univerisiti2 di Malaysia (nanti makcik kongsikan satu penulisan tesis pasal konsep lahanat munafik liberal Islam yang ditinggi-tinggikan oleh para2 munafik yang sekepala dengan Arlene seperti Marina Mahathir dari Sisters in Islam). Babi-babi JAKIM, PAS, PUKIDA memang bengang dengan golongan umat Islam yang berfikiran cam nie kerana mereka berpegang kepada idologi Islam sebenar mengikut alsunnah dan pemerintahan politik Islam zaman babi Muhammad dan konco khalifah-khalifahnya.

    Sejurusnya, Arlene sendiri membangkang terang-terangan terhadap inisiatif kumpulan yang makcik dan para2 murtadin tubuhkan untuk golongan murtad yang terperangkap dalam Islam di Malaysia untuk bersosial dan berkenalan antara satu sama lain. Arlene pernah membuat statement yang keras bahawa golongan murtad tiada hak untuk wujud, sebaliknya patut ikut jejaknya yakni, memeluk konsep Islam liberal dan bangga mengamalkan elemen-elemen yang memberi seseorang itu identitinya sebagai seorang umat Islam – konsep yang makcik bangkang sama sekali kerana ini bercanggah dengan nilai-nilai kepercayaan makcik, yakni kebebasan individu untuk memilih agama, kepercayaan, budaya, cara hidup, identiti sendiri tidak kira dari jubo agama/bangsa/kaum mana seseorang itu dilahirkan – hak ini tidak terkecuali daripada hak individu untuk juga menolak sebahagian atau seluruh elemen-elemen agama/kaum/bangsa tanpa paksaan. Tambahannya, makcik juga memperjuangkan hak kebebasan bersuara yang semakin terancam sejak kebelakangan ini di mana pembontot babi 1Nazi Najib Razak mengingkar janjinya bahawa internet tidak akan ditapis. Tetapi badan gomen lahanat cakap tak serupa bikin SKMM main bontot ngan Najib dan telah sekat blog makcik berulang-ulang kali!!

    Oleh itu, siap lah babi setan stalker-stalker amateur pondan Gaysec. Makcik tahu korang dah nak berundur diri. Kene study untuk SPM Trial konon. Polis akan cari korang. Bersedialah untuk bertemu pentas dunia dengan kelahanatan dan kebabian kamu itu!!

    Apa yang korang buat itu adalah jenayah berat yang mengancam keselamatan individu dan masyarakat!! Ini fitnah yang sangat besar dan perbuatan yang amat keterlaulan dan keji!!

    Perbuatan babi lahanat Gaysec pondan peliwat yang tidak sedar diri ini tidak akan menghentikan aktiviti-aktivi dakwah makcik dalam Internet. Malah, perbuatan ini memudaratkan keselamatan orang lain dan ini bukan salah makcik! Allah swt babi nazak lahanat. Allahuakbar!!!

     
    • Haji Al Sot Wazarai 4:38 am on August 10, 2011 Permalink | Reply

      Makcik pandai pulak kan bertakbir? lawak la makcik ni……XD

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 11:57 pm on August 14, 2011 Permalink | Reply

        Allahuakbar!! Allahuwalkhinzir!!

        • harris azhan 10:53 am on August 15, 2011 Permalink | Reply

          kasihan nye tgk ppuan bangang ni…ntah2 jantan…engkau ni layak kena sula…berlagak la kau di bumi Allah ni….esok2 kena langgar lori mati katak bumi pn taknak terima kau…angkuhnya kau di bumi Allah ni…siapa yg mencipta kau?adakah kau boleh bernafas tanpa izinNya?Ya Allah Tuhan sekelian alam,aku sgt kasihan dgn makhluk ini krn dosanya mmg adalah dosa yg tak terampun…Nauzubillah

        • kekeke 11:36 am on August 15, 2011 Permalink | Reply

          Hahahah MAK CIK SAMBUNG LA UPDATE

        • jalan yg lurus 11:54 pm on November 14, 2011 Permalink | Reply

          aku harap dapat berjumpa lahanat ini supaya dapat aku pancung kepala dia

          • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:07 am on November 15, 2011 Permalink | Reply

            Hoi babi pukimak penjilat pantat Babi Muhammad!! Pancong lah! Nanti Allah s.w.t. bagi engko bidadari tetek montok2 dan lubang puki ketat2 ek? Insyallah!!

    • amilism 8:43 am on August 10, 2011 Permalink | Reply

      ye ke?kenape makck backing arlene?kalau takde kaitan,jgn la kesah die kene fitnah…

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 11:55 pm on August 14, 2011 Permalink | Reply

        Habes tu? Kau nak makcik menentang Arlene suroh korang bunuh die? Babi Muhammad setan penyangak kaki membunuh!!! Tak sangka korang pengikut babi Muhammad sanggup bunuh orang tak bersalah cam minah nie. Allah swt maha babi!!

        • ST3 1:54 pm on August 23, 2011 Permalink | Reply

          Lantak r !!

          Yang penting aku nk jumpe ko.

    • mell 9:37 am on August 10, 2011 Permalink | Reply

      KAU YG BABI… terpesong sungguh ko ni kn…kau siape nk babi2 kn tuhan?agama lain pun xde babi2kn tuhan dorang la sial.. sungguh rendah mentaliti org mcm ko ni lah..kesian sgt.. ko nk sesat sorang2,,pegi lah sorang2..xpyh nk sesatkn org.. ingt ko asek pertikaikan ayat2 al quran,,org caye kau ke?? Or kau ni ade agenda tersendiri??politik?? zzzzzz… dhla yee dok diam2 dgn dunia kau je..xpyh buat benda merapu mcm ni.. gross!! malu sial mak bapak kau dpt anak mcm ni.. lg hina dr babi.. lg satu,,jgn nk ALLAHUAKBAR sgt la PUKIMAK, Lu dh hina2,,lu nk agung2kn blek!! mmg bangsat lu ni!!

    • musimwoman 9:37 am on August 10, 2011 Permalink | Reply

      I pray that Allah will make your sakaratul maut the heaviest of all human . Your death be so painful it will take years and years of suffering bcoz what u r doing is even worst than those done by Quraisy ppl. May ur sakaratul maut be the most painful n u be in most bottom of Jahannam

    • Insan yg selalu berdosa 12:21 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      Walau tak kena tembak petir pun akibat makan lunch pasal tak puasa tapi bukan itu sebab utama Muslim mentaati Allah dan Rasulnya. Muslim mentaati Allah dan Rasulnya kerana cinta yang tak pernah padam. Sepanjang hidup seorang muslim memang banyak dosa dilakukan tetapi tidak pernah ditembak petir pun on the spot. Kenapa ia tidak berlaku? Kerana kebesaran dan kekuasaan Allah adalah mutlak bagi orang-orang yang berfikir…

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 11:52 pm on August 14, 2011 Permalink | Reply

        Maksudnya babi Muhammad sudah lama berkelentong. Omak babak kau sudah lama menupi! Buat lah segala bende babi Muhammad kater hangan buat. Makanlah 30 hari bila matahari naik erang2 bulan Ramadan nie. Allah babi setan dah mampossss!!!

    • fazli 12:26 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      kalau tak de kaitan dengan arlene Tan kenapa nak marah2 kat gaysec lak?? menampakkan dengan jelas ade hubung kait. dalam bijak, ade jugak bodohnya manusia atiest ni. keh2

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 11:51 pm on August 14, 2011 Permalink | Reply

        Sebab makcik menentang segala kekejaman dan kezaliman Islam termasuk membunuh orang lain. Allah babi pukimak!!

        • azura 2:31 pm on August 18, 2011 Permalink | Reply

          Allahu akbar!!!
          Allahu akbar!!!
          Allahu akbar!!!

    • fazli 12:35 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      ohya satu lagi..nak klua tv la sangat…nak klua tunjuk rupa sebenar pon kecut..akakaka

    • akhlaken... 12:42 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      YA ALLAH YA TUHANKU… TUNJUKKAN LAH KEKUASAAN MU YA ALLAH… HANCURKAH LAH MAKHLUK YANG TELAH MENGHINA MU INI YA ALLAH… SESUNGGUHNYA ENGKAULAH MAHA AGUNG YA ALLAH….

    • yuri 12:42 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      bukan main lagi tegakkan arlene tan~entah2 awak ni arlene tan ^^

    • OK 12:43 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      makcik, boleh tak makcik tulis 1blog mengenai perjalanan hidup makcik sejak lahir sebagai islam-ke mekah- blajar Quran- blk M’sia- murtad. mest best sambutan makcik nanti. kite tunggu tau….. cer cite cer cite..

    • Mar 12:44 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      hahahahahahahahahaha!! dia dah gabra melebihi arlene tan.!!….

      Eh!,,, nape ko nak gabra lebeh2 ni.? klu ko bukan arlene tan xpyh la nk kecoh biar polis yg siasat semua…ok!..

      ko kata jarang brhubung ngan arlene tan sbb pernah berselisihan pendapat….

      1. Ini maksudnya korang mmg pernah berhubung xkira melalui laman sosial @ kat Malaysia Atheist punya web society…
      2. Tapi masalahnya arlene tan kata dia langsung xkenal ko… tp ko kata ko pnh berhubung dgn dia tp dah jarang… ok kat sini mmg dah nmpak yg arlene dgn ko saling mengenali antara satu sama lain.
      3. ok mybe ko bukan arlene tan tapi mmg ko ada hubungan dgn arlene tan..

      so ape lg siasat la si arlene tan n dr situ kita akn dpt thu sp sitt wuzara laknatullah ni!….

      ingatla sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jugak… so ko xpyh nk bermegah2 sbb buat masa sekarang ni operasi nak mencari identiti kau mmg sdg giat dijalankan lebih giat dari dulu… Pihak polis mungkin akan berkejasama dgn pihak gaysec dan hackers2 yg lain untuk mencari identiti kau.. so pihak gaysec pun xkn rasa gentar walaupun diorg kemukakan identiti yg salah berkenaan sitt al-wuzara asalkan mereka dpt mmbantu siasatan untuk mengesan siapa kau yg sbnar….

      ko xpyh la nak mencabar perlembagaan Malaysia sbb smpai bila2 pun xkn berubah dek kerana orang mcm ko yg xsmpi 1/3 pun… usaha ko ternyata sia2 jer sampai ko mampos pn xkn dpt… Sape kau nk usulkan islam liberal kat Mesia ni.. no way! kami xkn biarkan bende ni terjadi kalau takat suara mejoriti yang memang dah nampak segala kelemahan…. Kalaula islam liberal di ujudkan kat mesia so org2 mcm ko hanya akan memusnahkan masa depan negara…

      Arlene ngan ko mempunyai pemikiran yang hampir sama je… modus operandi cuma nak perlembagaan Malaysia digubal kepada islam liberal… Kalau nak sangat sila tampil ke mahkamah mcm Lina Joy dlu… silakannnnn….. xpun ko pegi buat negara sendiri luar dari Malaysia ni pastu ko jd la raja kat situ ngan semua atheist2 kat mesia dan golongan2 murtad ni boleh hidup aman di bawah naungan kau sementara nak bersiap2 ke neraka bersama2 ngan kau…

      xguna pun kalau kau nak berblog segala semata2 nak lepaskan amarah kau… tampil tunjukkan sp diri kau yang sebenar dan ke mahkamah mohon gubal perlembagaan Malaysia ni… silakannnnnnn….

    • HAMBA ALLAH!!!! 12:54 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      KUANG AJAR!!!!! X SEDAR DIRI…HIDUP MNUMPANG DI BUMI ALLAH TPI KO LA SETANNYER!!!! AK X SABAR2 NK TGK KO KENE AZAB NNTI!!!!!

    • pakcik 8:17 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      Ssgguhnya engkau umpama isteri Abu Lahab zaman moden yg tak henti2 menyumpah Nabi Muhammad SAW.Tahniah & Syabas. Sila rujuk anugerah yg bakal dikurniakan dlm suruh alMasad 111:1-5

    • akum 8:47 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      wakakakakkakakaka~……..
      law x betol wat pe nk takot….wakakakakakakaka~
      Allah Maha Besar la….tggu la saat nyer nnt….wakakakakakka

    • Qwertyuiop 5:31 am on August 11, 2011 Permalink | Reply

      mcm best je dgr makcik panggil org babi sesuka hati… Saya pun nk ekot laa…
      HI BABI SHITT AL WUZA-BITCH!!!! ^^

    • saya izz 3:11 pm on August 11, 2011 Permalink | Reply

      dah..cukop….owg laen dah tawu betape BANGANG nye kamo!!!!

    • 16tahun 12:49 am on August 12, 2011 Permalink | Reply

      Mkcik ni tak ckup kasih syg agknye.. kesian sungguh. Bertaubatlah selagi msih ada msa,slagi mkcik ni msih hidup.. mkcik tak akan hdup tenang slagi buat prkra cmni,prcayalah.. Makcik kata “tidak pernah mengganggu kedamaian mana-mana pihak.” tetapi sebaliknya,kedamaian umat Islam terganggu. Mkcik tak perasaan ke apa yg mkcik buat ni mnunjukkan tanda2 hari kiamat semakin hmpir yg ada disebut dlm kitab al-Quran? Makcik mmecahbelahkan orang2 Islam. Ini bermaksud kandungan dalam kitab al-Quran tu semuanya betul. Kalau mkcik tak suka pada agama Islam ni,mkcik tak pyhla nak mghina2,mkcik buat dosa je msa bulan ramadhan ni,cukup lah mkcik,hntikan perbuatan mkcik ni.. Bawa2 lah bertaubat.

    • danny_187 1:00 am on August 12, 2011 Permalink | Reply

      Kenapa kamu amat membenci dengan ISLAM? Bagi kamu agama kamu, bagi kami agama kami, dan kamu tiada hak utk mengganggu agama kami..kenapa kamu tdk membenci agama lain? kerana kamau tahu ISLAM sahaja agama benar dan hak yang menjamin syurga utk umatnya, bukan? kamu tahu hakikat ini tapi kamu sombong dan bongkak…laknat Allah dan sekalian makhluk ke atas org yang zalim..

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:07 am on August 13, 2011 Permalink | Reply

        Siape yang membenci Islam kat sini? Ade makcik kate makcik benci Islam? Kalau makcik benci Islam tak de lah makcik nak amek kesah buat blog nie. Bahalol!!

        • Celakalah keatas engkau 2:17 am on August 14, 2011 Permalink | Reply

          Komfirm ko kristian..hanya kristian sahaja yang ada hari valentine tu..dua bukti da cukup…

          Pertama- ko ckp malaikat takut anjing..
          Kedua-hari valentine tu penting utk ko kan,,

          sah2 ko agama kristian..sbb agama tu je yang anggap macam tu..Bodoh penakut

        • Sslayer 1:14 am on December 3, 2011 Permalink | Reply

          BABILAH HANG!!!!!PUKIMAK HANG!!!!!!KETURUNAN SYAITAN!!!!!!!MAK HAN MAIN BURIT DENGAN YAHUDI!!!!

        • I'm muslim 3:03 pm on December 16, 2011 Permalink | Reply

          Woi orang tua bodoh !!!! tak waras!!!!! kalau hang tak benci islam knapa hang hina islam hang nie memang bodoooooh!!!!!! kalau hang brani cube hina islam depan ahli mufti . kalau kerajaan laksanakan hukum hudud dah lame hang kena hukum!!!!!

    • Halellujah 2:41 am on August 12, 2011 Permalink | Reply

      actually this fucking shit sitt al wuzara is Lina Joy.. enough said.. true story bro..

      u jelly? fuck urself..

    • akum 2:56 am on August 12, 2011 Permalink | Reply

      hahahaha….nk takot wat pe….ahahahaha

    • Pembunuh laknat 6:40 am on August 12, 2011 Permalink | Reply

      kepalaa otak ko lah hanjing babi..xsedar sape yg cipta ko..kemudahan yg ko ada diberi oleh sape..rezeki ko dapat tu sapa yg bg..ALLAH yg maha Ehsa…makcik ko taubat la..ko tu pukimak laknat besar skarang ni…

    • Areteam 4:05 am on August 13, 2011 Permalink | Reply

      Tak takut ke makcik?? Makcik ni terlampau berani buat statement berani mati.. baguslah makcik ni xtakut mati sebab takut bumi tak terima makcik ni je.. hancur badan bersepai kemana-mana.. bila makcik mati tolong wasiatkan saya bakar abu makcik ek.. sebab saya rasa itu je yang terbaik utk makcik…

    • Apeace 4:26 pm on August 13, 2011 Permalink | Reply

      WOI ANAK ANJING!!!! MAK BAPAK KO XDA AJAR KO PASAL AGAMA KA???? KO RASA DIRI KO NI APA??? ASAL USUL KO DARI MANA??? KO CAKAP CAM NI MACAM KO XDA AGAMA PLAK…. KO ORG MALAYSIA KN??? BAGUS PINDAH LAA P ISRAEL…. P MAMPOS LAA!!!!

    • Apeace 4:29 pm on August 13, 2011 Permalink | Reply

      YOU DO THIS BECAUSE U WANNA BE POPULAR RIGHT??? GO TO HELL SYAITAN!!! U ANNOYING PEOPLE….. SHIT ON YOU…. IF I SEE YOU I WILL SHIT ON YOUR FACE!!! DAMN!!!

    • IZRAIL 5:40 am on August 14, 2011 Permalink | Reply

      ajal kau sudah dekatt……
      sikit masa lagi, maklumat dalam gengaman.. igauan ngeri..

    • GAy 4:00 pm on August 14, 2011 Permalink | Reply

      hey,jantan pondan sial!! GO TO HELL & FUCK SINGAPORE!

    • oi bangkai khinzir 1:59 am on August 16, 2011 Permalink | Reply

      hahaha! trolling to ur face!!until u dead! madafaker!!

    • a k a 6:19 am on August 16, 2011 Permalink | Reply

      stupid never finish mu nate berokk.. makcik podeh muka setee. mati mu duk nerako!! podeh la muka muu.. stupikk

    • Muhammad 6:57 am on August 20, 2011 Permalink | Reply

      hek eleh…sape sembang lebat ntah….berani sgt nak berdebat depan tv….cb la tgk debat kat kaca tv…kite tgk lu sempat nak bukak mulut dah melayang kapak kat lu punya kepala….ad berani? takat carut2 kat internet xyah la….bacul…pondan….dasar beranak dlm jamban…mulut same jer ngn jamban mak ko terberanak tuh!

    • emm 12:07 pm on August 20, 2011 Permalink | Reply

      Boleh saya tahu… siapa tuhan makcik ye..??

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 12:57 am on September 14, 2011 Permalink | Reply

        Tuhan makcik semestinya Allah babi setan taala yang maha kuat meragam lagi maha kuat mengamuk. Ko kene jaga-jaga tau. Nanti Allah melenting parah kiter sumer!! Solat jangan tinggal. Tinggal satu waktu mengamuk sekampung babi tua Allah setan taala tuh. Kesian die kekurangan kasih sayang dari umat Babi Muhammad…

        • spesel_buad_hajjah_sial_bangang 8:47 pm on December 14, 2011 Permalink | Reply

          nape la kau ni bodoh sangad,sial betol lah,kau tu yang babi….kau tu yang jilat puki orang…mmg x seda diri kau ni ek??kalau x kerana DIA kau dah lama mampooss

    • sawal 9:07 pm on August 20, 2011 Permalink | Reply

      EH MAKCIK! ENGKAU LAHIR BUKAN DARI MANUSIA TAPI KAU LAHIR DARI PUKI BABI ATAU ANJING!!!!!! KALAU MANUSIA TAKKAN BOLEH MENGHINA AGAMA ISLAM!!!! MAKCIK SETAN TAKDA UGAMA! MAK BAPA KAU DARI SETAN BIN IBLIS!!!!! MWAHAHAHAHAHAHAHAH

    • ko_pencacai_yahudi 1:36 pm on August 23, 2011 Permalink | Reply

      aku adala penyokong GaySec! ko dan kuncu-kuncu murtad yang suka makan khinzir beserta najisnya itu akan aku cari dan hapuskan satu hari nanti… aku akan hapuskan golongan yang menuntut artikel 11 ini.. engkau penuntut artikel 11, ko takkan selamat dibumi ini.pegi berambus ko dri bumi ini…sebab ko dan segerombolan golongan ko tu x layak dduk kt bumi ini…pencacai yahudi!

      • spesel_buad_hajjah_sial_bangang 8:48 pm on December 14, 2011 Permalink | Reply

        betol…saya setuju dengan pendapat kau_pencacai_yahudi

    • :) 8:23 pm on August 23, 2011 Permalink | Reply

      Assalamualaikum Makcik~ :)
      Dah tempah tiket ye?
      Penulisan yang berani.. :)

    • Ariff 9:29 pm on August 23, 2011 Permalink | Reply

      Bertaubat lah or at least kau tarik balik kata2 kau tuh. I’m giving you a warning before its too late.Kau kalau dah kena balasan nnt baru tahu erti penyesalan.

    • kotekecik 6:21 pm on September 21, 2011 Permalink | Reply

      o0o_(-.-)_o0o

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:26 am on August 6, 2011 Permalink | Reply  

    Tips Ramadan: Dalam Quran, Allah swt bukan main menunjukkan dirinya sebagai watak yang maha berlagak dan kuat meragam kalau dia tak puas hati. Nak tau tak, Allah swt sebenarnya babi tua dewa berhala Arab yang sedang nazak. Power dia pun dah K-O tunggu saat-saat akhir sampai kite ucapkan innalillah je untuk die. Tak caye, gi makan lunch hari nie. Die tak tembak petir pun.

     
    • aku sham 6:31 pm on August 6, 2011 Permalink | Reply

      boleh aku tau agama makcik??pegangan hidup makcik?? kepercayaan makcik??hala tuju makcik??apa ajaran makcik??dan apa tujuan makcik buat benda ni???

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:26 pm on August 6, 2011 Permalink | Reply

        Ahlul Sunnah. Kenape?? Kamu jamaah Shia ajaran sesat Sayidina Ali yang tak bersunat tu ek?? Nak tahu kepercayaan makcik belajar lagi dalam-dalam pasal ajaran alsunnah. Sesungguhnya hanyalah Islam Jamaah Alsunah jalan yang benar. Nanti boleh masuk alam lucah firdaus :D

        • akuuu 7:50 pm on August 6, 2011 Permalink | Reply

          makcik xberani jawab

          • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 11:00 pm on August 6, 2011 Permalink | Reply

            Jawab ape lagi lah pulak. Tu dah jawab tu. Nak bukti ape lagi? Kenape? Kamu takpuas hati makcik agama Islam ek? Kamu nak suruh makcik masuk agama lain yang mane lah pulak? Nanti mengamuk orang UMNO nanti kamu suroh makcik menganuti agama lain tau!!

            • akum 5:39 am on August 7, 2011 Permalink

            • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:26 pm on August 7, 2011 Permalink

              Bodoh!! Makcik hormat umat Islam yang hidup di dunia ini. Makcik mana ade kacau umat Islam kat sini. Makcik sendiri orang Islam. Siapa yang datang buat kacau kat sini? Bahalol nyer makhluk!!

            • aiman 1:29 pm on August 7, 2011 Permalink

              Hoi mak cik , klaw ad pedang di tangan ku , aq ku pcung kepala , baru kau tahu ap itu erti penyesalan , di dunia ini kau mmang bole berbuat ap shaja , tapi di akhirat kaw aq merana .

            • me 3:10 pm on August 7, 2011 Permalink

              makcik…makcik mengaku islam..islam kn agama Allah…klu xpercaya pd Allah,kuasanya n kekasihnya,napa makcik masih gunakan islam sbgai agama? kami org2 islam malu bersaudara mcm ni..menjatuhkn agama kami..kn lg baik makcik bercerita psl family makcik ke,jiran dpn umah ke…drpd burukkan agama sndiri…

            • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:20 pm on August 7, 2011 Permalink

              Itu kene tanyer babi 1Nazi Najib tuuu.

            • khairul 12:50 am on August 9, 2011 Permalink

              sial kau… maaf aku terpaksa cakap kau begitu,,,, sebenarnya kau ni bukan islam.. tapi KAFIR>>>>>>>>>>>>>>>>>>………… kau yang mintk aku cakap cam ni…. AKu ade banyak BUkti tentang ISLAM>.. BODOH….
              Aku RASE ajAl KAU dAh sAMPAI…. ALLAH>.. tujukkan kuasa mU!!!!! ALLAHUAKHBAR

        • makhluk allah 12:07 am on August 12, 2011 Permalink | Reply

          ape yg ko nampak setelah belajar??????/ta kan maseyh sesat

      • ahmad jamil 11:08 pm on August 8, 2011 Permalink | Reply

        nanti dah saat makcik nak mati…baru makcik tau…hahahahhahaahahahah……

      • islam itu indah 5:35 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

        eeeeee giler betoi la mak cik ni……..tak payah la nak hina nabi kami iaitu Nabi Muhammad ……ish ish ish …….astagrfirullahalazim…..!!!!!!!!

    • Hamba ALLAH 2:37 am on August 7, 2011 Permalink | Reply

      Astagrfirullah hal azim…. Mak cik, meskipun m.cik berfikiran sebegini, jgnlah mnyebabkan org lain berpikiran yang sme dengan m.cik, apakah faedahnya m.cik buat begini? m.cik, agama mane yang mengajar untuk tidak menghormati agama lain, meskipun m,cik bukan beragama islam (nauzubillah), jgnlah m.cik menghina agama ISLAM, AGAMA ALLAH… Agama kami…*moga ALLAH mengampunkan m,cik dan memberi hidayah pada m.cik* amin~

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:40 am on August 7, 2011 Permalink | Reply

        Yang kamu layan tu sape suroh? Makcik tidak menyebabkan orang lain berfikiran macam makcik. Kalau dorang berfikiran macam makcik, alhamdulillah je lah. Makcik hormat pilihan dorang untuk berfikir dengan apa jua cara pun. :D

        • Mohd El Khatib 6:05 am on August 7, 2011 Permalink | Reply

          saya sokong makcik..teruskan pejuangan mu..jangan ikut ajaran sesat babi muhamad tu.

          • ko pantat 7:22 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

            eh..ade plak sekor dajal sokong makcik ni..dunia nak kiamat dah ni…huhu!!!

        • org 10:12 am on August 7, 2011 Permalink | Reply

          dah tuh xkan sampai hina agama lain….kitorang xde pown nak hina agama ko….

        • Aku Cinta Islam 12:11 pm on August 7, 2011 Permalink | Reply

          Makcik….bodoh ea? kaw kata kaw ISLAM? srry la..kaw bukan ISLAM da..kerana kaw da kutuk2 Nabi kami NABI MUHAMMAD …pastu kaw kata kaw ISlam!HAHAAHAA!! hurm..rasanya makcik da giler la!!aku pon x taw..bila makcik nak kena bala?kalau kena aku wat majlis kesyukuran! Kaw agama atheis arn….TUNNJUKKAN AKU KEHEBATAN AGAMA ATHEIS UH!!!!TUNJUKAN KALAU ADA!!…..kaw makcik jgn nak kalis..aku nak kaw tunjuk!

        • kembara sufi 12:59 pm on August 7, 2011 Permalink | Reply

          Demi kuasa Umno sanggup hina islam,korang ingat korang boleh lepas ke bila Najib ambil Blogger yahudi,kami sudah kesan ini adalah AGENDA JAHAT UMNO…

        • salman 9:00 pm on August 7, 2011 Permalink | Reply

          darah kau halal!!!!!!!!

        • FendyAziz 3:30 am on August 9, 2011 Permalink | Reply

          Mane ko belajar semua ni sial??? Ko tak takut azab kubur ke? Org mcm ko nie petanda dunia da memang nk kiamat…. Ntah2 ko dajal bermata 3 tu x? AKu mohon ko segera diberi petunjuk sblom mayat ko nanti berat org nk angkat…

          • KAU INGAT KAU SAPE? 2:43 pm on December 10, 2011 Permalink | Reply

            AKU RASE TA DE SPE NAK ANGKAT MAYAT DIE WALAUP0N DIBAYAR 1 JUTA NA TAU SBB APE…SBB MAYAT BETINE JALANG NI JIJIK.AKU RSE BETINE NI KAT DUNIE PON DAPAT BALE..TANAH P0N RASE NAK MUNTAH KLAU DIE TAU MAYAT TU MAYAT BETINE ANJING PENULIS BLOG NI.

        • abe mu 4:46 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

          ado lg binatan makcik mcm ni dkt dunia ni yooo

        • konibodohlamurtad 2:40 am on August 11, 2011 Permalink | Reply

          bahalol,pengecut,kalau berani lu kutuk la depan,amalkan kebebasan bersuara tu,jgn jadi pengecut berani menyorok ,da kantoi tak mengaku,lu ni hanya murtad haram jadah yang buduh lagi 3 suku,baik la jadi 3 suku dari pada waras,sebab balasan Allah s.w.t akan sampai pada lu,dan janji Allah s.w.t itu adalah benar,,,

    • aiman 1:41 pm on August 7, 2011 Permalink | Reply

      HUH , silap tulis plakk , MaK cik Hajjah , Saya nak pncung kepala mak cik , mak cik dh tersesat , mak cik dh bnyak melakukan penghinaan , mak cik menghalal kan benda yg haram , mak cik ingat mak cik sapa haa ? klaw berani mai laa face to face , klaw aq dpat unk , kepala unk aq pancung .

      • Ustazah Haji Siti Zulaikha 1:32 am on August 11, 2011 Permalink | Reply

        Pancung lah tu kan sunah babi muhammad kata islam takde paksaan ni pengikutnya terkemut kemut nak pancung sebab banyak sangat kena brainwash dek diari reput babi muhammad Allahuakhbar!

        • aku 11:10 pm on December 14, 2011 Permalink | Reply

          owh,sewel….aih,bukan kau ke lagi sewel pegi lacur badan dekat chow kit…oh,lupe…itu mmg keje kuau…FUCK U BITCH…

    • A 8:47 pm on August 7, 2011 Permalink | Reply

      ko spe ?? yahudi mabuk mne yg dok maki2 islam nie .. yahudi b0doh !! org mcm ko nie da ader zaman dlu lgi .. dok mncaci islam .. pdhal diupah . ko bkn nyer islam .. brtopengkn k0non .. kalu hebat sngt . jom ar brjmpa .. brdebat ngn aku .. wey b0doo !

      • pemegang amanah 7:05 pm on August 8, 2011 Permalink | Reply

        woi mak cik kau jgn ingat ko bau syurga 6ti….

      • ahmad ali 9:47 pm on August 8, 2011 Permalink | Reply

        Oh kalo orang tukar agama masuk islam ok tapi kalo orang islam masuk agama lain tak ok la?

      • Ustazah Haji Siti Zulaikha 1:35 am on August 11, 2011 Permalink | Reply

        ko tu yang bodoh percaya sangat dek diari reput babi muhammad pastu nak kutuk-kutuk agama lain pulak dok ikut sunah babi muhammad sama dengan terroris arab tu yang bodoh belaka bom bunuh diri di kata sebagai halal Allahuakhbar!

    • kantoi 8:46 am on August 8, 2011 Permalink | Reply

      ahaha makcik arlene tan dah kantoi.
      kesian..tula bodoh sgt.
      tggu la dlm masa 2 3 hari ada org mati kena bunuh.hehe
      goodjob anak Tan Thean Lim
      haha

    • ZALO 10:20 am on August 8, 2011 Permalink | Reply

      AWAK MEMANG HARAM JADAH CELAKA..ANAK SIAL SUNDAL BIN ANAK BABI…ITU YANG PALING LAYAK ATAU LEBIH TERUK DARI DARJAT PERKATAAN NI WAHAI NOR ARLENE TAN BT KHALID…DASAR KETURUNAN HARAM JADAH HASIL HUBUNGAN BABI DENGAN MONYET LAHIR LA MAKHLUK NI

    • Apih 10:34 am on August 8, 2011 Permalink | Reply

      ko jgn memain…ko tu bukan Islam aku tau.menyemak nak komen pasal islam,aku dh GPS location ko.nanti aku hantar KUEH..terima tau,pastu masuk paper mcm ADUN Lunas tu ari…ptuih…jilat juboq aku laaa!

    • Al-Wuzara Origin Babi 4:37 pm on August 8, 2011 Permalink | Reply

      Boleh tak ko tunjukkan muka ko dalam blog ko ni supaya senang aku nak cam n pancung pale kau??please…

    • OrangBiase 6:07 pm on August 8, 2011 Permalink | Reply

      mak cik,kalau mk cik jd jiran sye,dh lme sy bunuh mkcik sbb darah mk cik dh halal dibunuh..

    • Aku Cinta Islam 6:15 pm on August 8, 2011 Permalink | Reply

      Relax semua!!! Identiti ANJING ini telah terbongkar!!!hahahha!!dan kita akan beri semua alamat ANJING ini kepada JAKIM…!!!!padan muka kaw!!kita rejam dyer!

    • LU MEMENG BABI 9:16 pm on August 8, 2011 Permalink | Reply

      TAK LAMA LAGI ARLENE BODOH NI AKAN MATI DIPANAH PETIR KALAU DOK PUNG KENA MATI DIBUNUH SEBAB IDENTITI ANAK HARAM NI DAH DIDEDAHKAN,,,WAJAKAKAAKKAKKKA

    • kulop mat 11:01 pm on August 8, 2011 Permalink | Reply

      kepala bapak ko!!!

    • akulasapelagi 12:50 am on August 9, 2011 Permalink | Reply

      astaghfirullah. ya Allah, Kau jauhkan la aku dari pengikut2 iblis lahanat dan syaitan2 yang direjam ni,

    • ab 1:47 am on August 9, 2011 Permalink | Reply

      ISLAM agama suci..Ia selamat lagi menyelamatkan….Hidup matiku untuk Islam….

    • aaa 2:13 am on August 9, 2011 Permalink | Reply

      kenapa kena tanya najib? makcik islam itu indah. ada byk keindahan ramadan ni makcik. makcik duk mane? jom saya ajar makcik tentang keindahan islam. x perlu makcik luahkan di sini makcik. banyak dah kejadian yang menunjukkan kuasa Allah SWT.

    • k 2:18 am on August 9, 2011 Permalink | Reply

      oi…. pompuan giler….. nak mampos wat keje giler nih…..kau elok2 dilahirkan islam nak jugak ikot ckp setan tuh…. patot nyer ko kne ikat ngan kwn2 ko skali kat nerake mse bulan ramadan nih…. bongok….. ckp kite smue nih makhluk x gune…. hoi kau tuh lain2 lady gaga jek… SETAN,IBLIS

    • kepala bapak 10:47 am on August 9, 2011 Permalink | Reply

      wahh makcik, lawa jugak ko ni. jom projek.

    • PAKCIK 1:06 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      SEMOGA DITURUNKAN BALA KAT KELUARGA KO..
      AMEEN…

    • PAKCIK 1:08 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      MAKCIK BABI MURTAD MAKI AGAMA ORG..
      KO TU TAKDE AGAMA BUATLAH CARA TAKDE AGAMA..
      YG NAK MAKI2 AGAMA ORG BUAT APA..
      AKU THAU LA KO JEALOUS SBB KO TU DAH JADI AHLI NERAKA YG TETAP BODO..

    • supercock 1:50 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      makcik aper kata makcik bagi ajer sapa-sapa tibai puki makcik..kalau dah pegangan makcik camtukan??
      yerlah kataislam yang halalkan seks kan??baik makcik bagi ajer kat sapa-sapa nak tibai puki makcik..

    • YoureTooLoud 2:06 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      You don’t know who you’re messing with, little girl. You’re just 26 yet you’re very loud. Did you aware that most of Malaysian knows about you? Knows the real you? Did you know that some have start searching for you? You don’t have time already girl..Wish yourself a very good luck. This is a song for you..from us http://www.youtube.com/watch?v=qpAtG744-hE

    • adeela-yang adil- 3:29 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      bodoooo punyer kafir!!!da nama pon makcik mulot mesti bau longkang..ko brtaubat la sblm ko mati!!!orang tua xgune ko jgn dok malaysia la bodo ko g dok kat amarica saner jd yahudi xtaw malu nyer manusia kafir lakhanat!!!!

    • Zamir 4:13 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      Demi Allah.. kalau aku jmpa ko dpan² makcik gila.. aku mmg nk bunuh ko..

    • Mior 5:17 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      semoga makhluk kurang ajar ni dipanah petir….

    • pakcik 6:23 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      makcik jom one on one.dpt tumbok muka bapak kau sedap seh

    • nurul hidayah binti ramli 6:31 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      kpale otk ko!!!!! ko jgn nk hina2 islam yg indah ni… satu ari nanti ko akn mati ko kn trima seksaan dr ALLAH !!!!!!! jmp di PADANG MARSYHAH….. taubat la !!!!!!

    • Amirul_Haziq 8:12 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      Hello Mak Cik.Err betul ke Makcik ni?
      Tujuan asal saya ke sini adalah untuk memaki hamun Makcik.Tapi saya jadi kesian pulak kat makcik.Orang lain menyumpah dan membodohkan makcik.Makcik cuma menyatakan pendapat makcik sahaja.Tak payah la nak maki hamun makcik tuduh makcik yahudi.Akal makcik bukan sempurna mana pun.Buat apa nak marah makcik kan? Emo je lebih Melayu Islam nih.
      Tapi bukan sebab tu saya tak maki hamun makcik.Sebenar nya saya terfikir kalau saya maki hamun makcik…apa beza saya dengan makcik?
      btw…darah makcik halal dibunuh bagi mereka-mereka ni.Baik-baik ek makcik.Kat dunia ni elak lah mati selama mungkin.Sebab bila makcik dah mati makcik dah takde tempat nak lari.Peace.
      Kenali lah Islam sebenarnya.Baca lah.Jangan percaya sumber sebelah pihak je.

    • islam 10:05 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      hai orang bodoh.. hidop lagi ek. bgus la,tggu je la azab ko nanti. :)

    • H4ck3D 10:06 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

      wey!!!!p mampos la dgn ajaran sesat kau ny sial!!kalau kau prasan diri kau tu prefect sgt!p mati la setan woi!!!!!!! ag memang anak haram yg x dak bapak tau dak,, 1g ,, ag memang BARUA yahudi!!!! PUKI sial!

    • Anti Makcik Sesat 10:09 am on August 10, 2011 Permalink | Reply

      SELAMAT DATANG KE NERAKA JAHANNAM!!! SEMOGA MAKCIK DISEKSA ABIS-ABISAN A-AMIN!!!

    • shit lu 10:45 am on August 10, 2011 Permalink | Reply

      oit ko igt ko slamt ke hah?ckap bnda2 cam nie ..ko adlah satu wabak yg pling pgotor dan xdak nilai lngsung ….sggup mnghina agama laen ,,knapa islam ja ..ko asteis kan ..agama laen ko xhina lak ..ko takut ke ……ke pngecut …nmpak sgt2 ko nie skutu yahudi ..aku doakan ko dapt blasan yg paling truk skali ..

    • hamba yang menegakkan kebenaran... 12:52 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      woi,,,,,,,sedap mulut tu,,,,,,,mmmng ko ni bagus sngt lh,,huhhhuhuhu… islam agama yang mudah,,, islam agama yang lengkap,,,,,,,ko tu dah lh x thu malu,,,,tmpt ko,,,,kT LUBng jMban jer,,,,,,,,,,,tah lah aq doakan ko dpt hidayah,.,,,,,,,,ingatlah bahwa islam adalah agama yng sempurna,, islam adalah kamil n syamir

    • akuuuuu 5:58 pm on August 10, 2011 Permalink | Reply

      ikutkan hati mau aku tembak org tua nie..nasib baek negara ada undang2..

    • danial 4:39 pm on August 11, 2011 Permalink | Reply

      Makcik..macam mana nak jadi mcm makcik…mcm mana nak join..betul apa mcik cakap tu..mcik..

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:19 am on August 13, 2011 Permalink | Reply

        Bace Quran sampai habis. Tak faham bace lagi sampai faham. Pastu bace kitab2 alsunnah. Ade enam kitab sahih alsunnah. Nak senang masuk universiti lah. Kat Saudi, kat Mesir banyak program ade offer untuk blaja macam2 dari fokus shariah, politik Islam, ekonomi, sejarah, pengajian bahasa Al-Quran, byk lagi. Selamat maju jaya :D

    • demonvile 7:28 pm on August 11, 2011 Permalink | Reply

      Sumpah…kalau aq tahu siapa kau….nyawa kau akan aku tamatkn…aq sumpah….

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:17 am on August 13, 2011 Permalink | Reply

        Ek eleh. Cakap besar je. Cepat lah datang umah makcik. Dah lame makcik tunggu. Cakap je berapi. Buat tak de kote!! Babi Muhammad iblis lahanat!!

        • .......... 9:23 pm on November 30, 2011 Permalink | Reply

          minta-minta makcik ni kena langgar
          mayat terburai then anjing makan mayat dia

    • HambaAllah 11:11 pm on August 11, 2011 Permalink | Reply

      mak cik ni dah gila isim!!!! terlampau bnyk sgt mengkaji, gila jadinya!!!! korang layan lah mak cik gila ni, nanti korang jadi gila macam dia jugak!!!!!!

    • Yondaime 1:02 am on August 12, 2011 Permalink | Reply

      Makcik..makcik..mengaku Ahlul Sunnah?..Ahlul Sunnah mana yg ko pegang?.Ahlul Sunnah mana yg menghina Allah dan Nabi Muhammad?nampak sgt ko tu tak mampu nak menentang agama Allah..sehingga Allah dah putar alamkan otak ko..kejap hina Islam..kejap ngaku Islam..ni baru kat dunia dah kena pusing mcm ni..kat akhirat esok..lagi teruk ko kena pusing..tak payah tunggu akhirat..dlm kubur pun sudah..pasti kena benam dgn Mungkar n Nakir..KEPADA UMAT ISLAM YG LAIN..SAMA2 LAH KITA SEMBAHYANG HAJAT SUPAYA ALLAH MENURUNKAN SIKSAAN PADA MEREKA YG MENGHINA-NYA DAN NABI-NYA..!!

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:05 am on August 13, 2011 Permalink | Reply

        Ya rabbi!! Bila masa lah orang menentang Allah swt babi tua yang sedang nazak di langit Arab tu. Sebab makcik amek kesah pasal die dan kekasihnya babi Muhammad lah makcik buat blog ni tau!! Kimak tol lah kamu ni!! Tulah pasal makbapak kamu mesti tak bace doa sebelum buat projek. Lahir je kamu dah terencat cam babi Muhammad!! Si bohsia Aminah tu bile berjimak dengan si fulan Abdullah mamat sewel Arab entah mane mane ade bace doa!!

    • FUCK U MAKCIK! 4:39 am on August 12, 2011 Permalink | Reply

      SALAM kepada golongan MURTAD seperti ko makcik! Buat pengetahuan ko,aku dah tahu siapa ko yg sebenarnya HASIL KAJIAN BERSAMA RAKAN2 AKU YG LAIN 2bln yg lepas dan apa hubung kait antara ko dan arlene tan!! INI ADALAH KAJIAN TERPERINCI AKU SELAMA INI!! DAN 1 LAGI AKU AKAN DEDAHKAN SIAPA ORG KUAT YG BERSAMA KO YG KO SEMBUNYIKAN SELAMA INI!! KO IGT AKU XTAHU ATAS KEPAKARAN KAWAN KO DLM BIDANG IT TU??!! KO MMG BOLEH HILANGKAN trace,guna proxy smua TETAPI AKU TELAH BERJAYA MENGESAN KO BERADA DIMANA SEKARANG!! Kalau Gaysec dah dedahkan sebelum ini,ko nantikan pendedahan aku hingga ko akan terdiam buat selamanya!! KO SEMAKIN KURANG HAJAR MAKCIK,KO BELUM KENAL AKU!! KO MANUSIA PALING CELAKA DIBUMI INI,ORG SEPERTI KO MESTI DIBUNUH!! HATI2 MAKCIK MURTAD,KO DLM PEMERHATIAN KAMI SEKARANG,SILAP LANGKAH KO AKAN LENYAP!! aku akan kembali lagi SELEPAS INI,BEWARE!!!

    • bunuh iblis ini 3:32 pm on August 12, 2011 Permalink | Reply

      aku doa pada Allah dalam bln pose ni supaye iblis ni mampos dlm keadaan yg paling dasyat skali. pukimak anjing lu dh lupe ke kes ashraf yg nk jd pompuan tu.. kejep je dh mati sbb hina hukum Allah. tak lama mampos la lu sial pukimak babi anjing.. aku doa gak pd Allah supaye aku bole bunuh lu dgn tgn aku sndri. lakhnat la lu same dgn seluruh keluarga lu 7 keturunan.. Makcik adalah iblis.. iblis=neraka jahanam.

    • bunuh iblis ini 3:35 pm on August 12, 2011 Permalink | Reply

      BUNUH IBLIS CILAKE NI!!… BUNUH BUNUH BUNUH BUNUHHHHH!!!
      SEMUA ORG2 ISLAM KT MALAYSIA NI WAJIB BURU DAN BUNUH ORG MURTAD NI!!!

    • syifa 1:12 am on August 13, 2011 Permalink | Reply

      kenapa tak tunjuk muka, tunjuk notes je. nampak sangat penakutnya. macam la orang percaya cerita kau ajak ustazah bahyah, kalau muka sendiri pun tak berani nak tunjuk, ini kan lagi nak ajak orang berdebat. AKU CABAR KAU TUNJUK MUKA SEBENAR KAU DI POSTING YG SETERUSNYA!

    • mnn 4:36 am on August 13, 2011 Permalink | Reply

      kenape makcik nie bangang nak mampus erk…meroyan ntah ape2….mati cepat pun bagus lah makcik….

    • the traveller 3:24 pm on August 13, 2011 Permalink | Reply

      rugila makcik..saban hari ramai org kafir yg memeluk Islam..yang telah kembali ke jalan benar..makcik pulak sebalik..Islam agama yang suci n lengkap..ape lagi yg mahu kau dustakan..cakap!!!!

    • mmmmm 3:40 pm on August 13, 2011 Permalink | Reply

      Dengor citer,pengutuk nabi kat german dah hangus dijilat api weh,,,,,,km lambat laun kener jugak balasannyer,,,,,,,ntah,,ntah xsempat raya kok ,tahun nih…

    • belia 9:44 pm on August 13, 2011 Permalink | Reply

      memang larh tak kene TEMBAK PETIR…sbb bkn dgn kehendak-NYA…klu ALLAH nak DENGAN AYAT KUN FAYA KUN…hangit lagi berdebu makcik…mane tau silap2..mak cik pon boleh juga kne PETIR…alarh..paling teruk pon..API NERAKA JAHANAM j tok makcik yang khurafat lagi mnyesatkan..

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:24 am on August 14, 2011 Permalink | Reply

        Maksudnye Allah swt babi tengah nazak. Itu pun tak tau.

        • Ali Sina 3:22 pm on August 18, 2011 Permalink | Reply

          Hidup Makcik! I love u.. teruskan usaha makcik membatalkan posa mereka ni semua.. konon je setan kena ikat.. hehe

        • aku 1:11 am on December 16, 2011 Permalink | Reply

          makcik oii!!allah maha kuat…x de nazak2…kau tuh…dah2 ade hiv sbab dok layan batang org lain…kan kau ni pelacur??

    • fad 7:59 am on August 15, 2011 Permalink | Reply

      puki anak haram… berani tunjuk muka .. bersemuka… ada yang aku nak dari hang….

    • INSAFLAH 11:49 pm on August 16, 2011 Permalink | Reply

      woi celaka…da x de otak ea…klo aq dapat ko…da lme aq panggil bdk2 aq sesah ko la cibai……….jgn sampai satu ari nnti…..ko dpt baler yg besar….sia2 ko idop kat dunia ni pukimak…..cam ko tu bagos sgt……
      da tua2 x sedar diri….mati lgi baik……agama lain pn x de ajar menghina agama lain….ko plak sesat agama…………..da tau nk menghina…ko blah la dari agama ko bodo….bebal anjing….

    • insaflahkau 8:39 pm on August 21, 2011 Permalink | Reply

      FUCK YOU, makcik!!!

    • Hatiriang 9:13 am on August 24, 2011 Permalink | Reply

      Astaga..makcik..habis la batal posa dia orang semua ni…memaki hamun…cian betul

    • aku 1:12 am on December 16, 2011 Permalink | Reply

      lu seetan lah makcik!!banyak sngat layan batang sbab itu jadi begini

    • Encik Cpeng 5:13 pm on January 22, 2012 Permalink | Reply

      bangsat punya orang

      • Encik Cpeng 5:16 pm on January 22, 2012 Permalink | Reply

        makcik babi makcik babi …patut kena sula……tggu dan luhat lah org bodoh macam makcik sial

    • Nana 9:58 am on October 9, 2013 Permalink | Reply

      *Aku rasa nak je simbah asid kat muka makcik ni.* Makcik, agama Islam ke tak? Kalau ya, kenapa makcik buat blog teruk haram jadah camni? Kalau tak, meh aku nak bash sekali**. Kitorg tak hina agama makcik! Setiap agama mana ada ajar penganutnya hina gama orang lain!!

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:14 am on August 3, 2011 Permalink | Reply  

    Kesian Osama tak dapat menyambut Ramadan tahun ni. Dia sekarang tengah merana kat dalam neraka tuhan Yahudi mencari-cari kekasihnya babi Muhammad alaihi wasalam. Tak jumpa-jumpa lagi habibi alaihi wasalamnya kat dalam ceruk-ceruk perut neraka tu!! Hari ni, mari kita selawat dan doakan supaya babi setan Allah swt yang maha pekak tu berhati perut sikit supaya memberi Osama dan babi Muhammad moment jejak kasih Ramadan ni!!

     
    • Hamba Allah 6:40 pm on August 3, 2011 Permalink | Reply

      Terer la makcik siap berhajjah lagi tu, dah pergi Haji, Umrah Beribadah berbagai-bagai, tapi kesian disebabkan perbuatan makcik ni semua Ibadah makcik kire burn la,cube cite dekat saye kenape makcik tak suke kan Islam? cube kite settle care aman, tak payah la nak kutuk sane kutuk sini, hadoi, ini sudah memburukkan keadaan, cube berhujjah?

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:52 pm on August 5, 2011 Permalink | Reply

        Blog makcik tak de ganggu pun ketenteraman rumah tangga kamu. Yang kamu menyibuk datang sini apesal? Kalau tak suke tak yah layan!! Bodoh!!

        • insyirah balqis 10:43 pm on August 7, 2011 Permalink | Reply

          assalamualaikum mak cik ! memang lah perbuatan mak cik ini tak menggangu rumah tangge orang ! mak cik cakap mak cik islam ! boleh saya tahu tak siapa tuhan bagi umat islam ?!! boleh saya tahu,siapa yang selama ini mak cik sembah ?!! mak cik tahu tak..islam itu agama allah ! selama ini mak cik sembah allah ! tapi mak cik ini bodoh bangang bin tolol ! kenape mak cik menghina sampai macam itu sekali !!!! mak cik tak suka islam dan terpaksa memeluk islam ?!! kenapa mak cik memaksa diri mak cik untuk memeluk islam sedangkan mak cik tak suka islam ?!! mak cik,saya cadangkan mak cik keluar lah dari islam ! pergi lah kepada mana2 agama yang mak cik suka ! agama mak cik islam,tapi mak cik tak pernah percaya kepada allah !! mak cik kutuk2 nabi dan juga allah ! jadi mak cik pergi lah kepada mana2 yang mak cik suka !! kami semua ini tak mengharapkan pun untuk orang yang seperti mak cik ini memeluk islam ! mak cik berhenti lah buat benda2 yang boleh menyebabkan permusuhan ini !! buat penat jari jemari mak cik je menaip benda2 yang langsung tak berfaedah ini !! mak cik buat benda ini dapat gaji ke ??!!! hahaaax..tolong lah mak cik ! kalau mak cik nak tahu !! mak cik ini BODOH,SIAL,BABI, PENDUSTA,PENYANGAK,PENIPU,PELACUR MURAHAN,BABI,SETAN DAN YANG SEWAKTU DENGAN BENDA2 ITU SEMUA !!! berhentilah membuat benda2 ini semua !! buang masa mak cik je untuk menghabiskan masa semata2 untuk mengutuk islam !!! MAK CIK JANGAN PERNAH MENGAKU YANG MAK CIK INI ISLAM !!! KAU MAMPOZ,TAK ADA SIAPA YANG AKAN MENGURUSKAN JENAZAH KAU ! KAU LAH ORANG PERTAMA YANG AKAN DISUMBAT MASUK KEDALAM NERAKA JAHANAM KELAK !! KAU LAH PENDUSTA NO.1 ISLAM !!!!! LAGI SATU..MAK CIK BANGGE LAH YE LETAK GAMBAR LADY GAGA TENGAH DUDUK ATAS KA’ABAH ITU !!!! HAHAAAX…BANGGE LAH MAK CIK 0ii !!!!!! MAK CIK,ASAL MAK CIK LETAK GAMBAR LADY GAGA ?!! ASAL TAK LETAK GAMBAR MAK CIK TENGAH DUDUK ATAS KA’ABAH ITU ?!! MAK CIK TAKUT KAMI YANG ISLAM INI MENCARI MAK CIK DAN MEREJAM MAK CIK SAMPAI MAMPOZ ?!!! KALAU MAK CIK NAK TAU,SELAMA INI MAK CIK SYOK SENDIRI BUAT BENDA2 INI !!!!!!!!! KALAU MAK CIK NAK TAHU,MAK CIK INI SUDAH GILA TAHAP MELAMPAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAAAX..
          oke lah mak cik ! saya dah puas kutuk mak cik SIAL ini !!!! 0pzz sorry !! saya sengaja saja untuk mengeluarkan kata2 yang lebih pedas dari caci maki ini !!!! lagi satu,mak cik sakit hati kan dengan saya ?!! hahaax..carik lah saya ! saya tak takut lah dengan PEREMPUAN JAHANAM macam mak cik ini !!!!!
          SAYA INSYIRAH BALQIS.BUDAK YANG BERUMUR 13 TAHUN.SAYA TINGGAL DI BANDAR TASIK KESUMA,BERANANG,SELANGOR !
          oke lha…byee mak cik ! assalamualaikum ! saya benci mak cik sampai ke denyutan terakhir saya !!!!!! :D

      • hamba allah !! 10:08 pm on August 5, 2011 Permalink | Reply

        salam ,, mkcik oii ,, tak tak0t ka azab api neraka ?? anx taw ark sapa yg cipta anx ?? anx ta spa yg cipta dnia ni ?? anx taw dak spa yg bgi anx nyawa ?? ALLAH S.W.T !!
        kira besaq rhmat la dy bgi anx edop kt dnia ni !!

      • Manusia 1:44 pm on August 6, 2011 Permalink | Reply

        bapa kamu mualaf … mak kamu melayu…. diorang kata kamu nie perempuan dan muda dan kira cantik gak la… lupakan kisah silam… bertaubatla

        • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:25 pm on August 6, 2011 Permalink | Reply

          A’ah. Cepatlah pergi buru si Arlene tu. Makcik dah tak peduli pun pasal betina tu. Die golongan munafik kaki maksiat yang akan mati-matian berjihad untuk Islam. Makcik tak kesah pun. Die tak suker makcik pon. Anak-anak buah makcik geng murtad kami pun die maki-maki. Die jer yang betul. Korang bagi dia pengajaran sikit boleh tak??

          • Abdul Khalid 11:15 pm on August 6, 2011 Permalink | Reply

            Ashadu an la ilaha illa’llah wa Allah Ashad anna Muhammadan Rasululu’llah!!Ashadu an la ilaha illa’llah wa Allah Ashad anna Muhammadan Rasululu’llah!! – Bacalah ini wahai org2 murtad

          • org 12:11 am on August 7, 2011 Permalink | Reply

            ko tgk nnt mase org nak angkat mayat ko xlps..nak angkat pkai tren xlps…smpi kat kubo bumi xnak terima ko…ko lps nak msk….last2 org patahkan kaki ko….nak muat msk dlm kubo…

    • sdcsdvsv 10:09 pm on August 3, 2011 Permalink | Reply

      bodoh la ko mak cik

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:51 pm on August 5, 2011 Permalink | Reply

        Kamu lah yang bodoh wahai pengikut babi Muhammad setan Arab keparat tu! Melayu semua dah terpedaya oleh segala tipu muslihat babi-babi Arab tu!!

        • hamba ALLAH 1:07 pm on August 12, 2011 Permalink | Reply

          apela mak cik ni..??mak cik ckap mak cik org ISLAM.org ISLAM kn pengikut Nabi Muhammad,kalo makcik kate kami bdoh…makcik pon bdoh jugak..hahahaha

      • Yondaime 1:08 am on August 12, 2011 Permalink | Reply

        taknak masuk kubor..masuk dalam jubor ko..ok tak?..masuk kubur ke tak ker..ko mati dalam longkang ke..ko mati tengah memantat ke..ko mati dalam lubang taik ke..ko tetap ke alam barzakh..kubur hanya di mata je..ko ada kuasa ke nak masuk n tanak masuk kubur..kesian ko..Allah dh tak bagi hidayah lagi pada ko ni..kesian kesiann..

    • yaya 12:18 pm on August 4, 2011 Permalink | Reply

      weh makcik giler..bapok…hahahahahahahha

      • Ustazah Haji Siti Zulaikha 1:36 am on August 11, 2011 Permalink | Reply

        Makcik Al-Wuzara tak gila pun yang gila ko tu pengikut babi muhammad penulis diari reput yang rogol budak 9 tahun Allahuakhbar!

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 8:44 am on August 2, 2011 Permalink | Reply  

    Adab Berjimak (Part 2) 

    Tips untuk kapel2 bakal pasangan suami isteri solihin.

    Babi Muhammad setan hipokrit suke bermandi-mandi berendam-rendam dengan Aisyah budak kecik sambil mengusha-usha fefek kemaluannya!!

    Al-Hafidz Ibn Hajar meriwayatkan hadith dari Aisyah ra. Sulaiman bin Musa pernah bertanya Atha’ akan bagaimana seorang lelaki yang memandang faraj isterinya, lalu aku (Atha’) bertanyakan akan Aisyah, lalu Aisyah meriwayatkan bahawa dia dan Rasulullah saw pernah mandi bersama-sama. (Al-Fath, 1/378)

     
    • ?? 9:02 am on August 2, 2011 Permalink | Reply

      taubat2 laa makcik…. makcik dh buat rmai org murtad… klau makcik syg agama Islam ni… npe hina??? npe main2 ngn Islam??? ni blog pling gler yg penah sy jumpa….

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:42 pm on August 2, 2011 Permalink | Reply

        Kesiann. Kamu dah termurtad ke? Makcik yang buat blog ni pun makcik masih Islam lagi tau!! Kuat lah iman tu seket!!

        • aku 1:40 pm on August 3, 2011 Permalink | Reply

          wah makcik..islam ape cmtu??rkun islam ckp kna mgucap dua kalimah syahadah..kalimah syahadah mrngkumi prsaksian bhawa Nabi Muhammad itu pesuruh Allah..skang makcik xprcya Nabi Muhammad..

          • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:48 pm on August 5, 2011 Permalink | Reply

            Mestilah percaya. Babi Muhammad itu pesuruh setan janaham babi Allah swt!!

          • keisha 12:04 am on January 18, 2012 Permalink | Reply

            die islam, tp, islam hanye pade name. hati, minda da terbatas.. da xd lg islam dlm tu.. kt name je..

        • wanita muslim 12:32 pm on August 4, 2011 Permalink | Reply

          ko ni kenapa sakit jiwa ke apa?aku nk sgt jumpa ko, ada berani kita jumpa

        • menj 3:48 am on August 14, 2011 Permalink | Reply

          Hello murtad, we will be meeting soon.

      • Setan Keji 2:05 am on August 5, 2011 Permalink | Reply

        alhamdulillah dah murtad

        • org 10:14 am on August 7, 2011 Permalink | Reply

          dah konfem murtad tuh…x payah nak pikir …dan konfem masuk nerake….

          • Ustazah Haji Siti Zulaikha 1:37 am on August 11, 2011 Permalink | Reply

            takde bukti pun neraka tu wujud ko tu percaya dek kitab reput babi muhammad sungguh bodoh ko ni Allahuakhbar!

            • ain 11:00 pm on November 26, 2011 Permalink

              MInah ustaz haji sitt zulaik atau minah…ooi… apa plak bukti ko yg neraka xwujud?

    • fighter 7:10 pm on August 8, 2011 Permalink | Reply

      mmg la bongok laki bini mandi sme2 xksh la

    • gcp 11:55 pm on August 11, 2011 Permalink | Reply

      butuh ra ang, sie musibat kamjat…. ang memang nk mampus.. aku dpt ang memang aku bunuh…anak haram betui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • bangang 4:57 pm on September 20, 2011 Permalink | Reply

      agak agak ma cik,nnti mati mak cik masuk syurga ke neraka?tu ja soalan

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:14 am on September 22, 2011 Permalink | Reply

        Insyallah makcik masok neraka maha jahanam yang disediakan oleh Allah Babi Taala yakni dunia yang sangat dilaknat oleh Allah – DUNIA TANPA MAKHLUK SETAN UMAT ISLAM YANG MAHA KEJI LAGI MAHA TAIK!! Hidop ngan orang kafir lagi best!! Takde bidadari lucah pon kat nerake.

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 10:25 am on August 1, 2011 Permalink | Reply  

    Hukum melancap di sisi Islam ialah halal. Babi Muhammad sendiri kuat melancap bila tengah berperang dalam perjalanan jihad sebab bini-bininya dan gundik-gundiknya ditinggalkan.

    Kita jenguk lagi apa ulasan ulama pengikut mazhab ahlul sunnah yang maha warak yakni ulama Syamsudin Muhammad bin Abu Bakar murid kepada Ibnu Tayimiyya, atau name glamer die Ibnu Al-Qayyim Al-Jawziyya, dalam kitabnya Bida’a Al-Fawaid Al-Qayyim, mukasurat 129:

    “Ibnu Aqil dan para-para ulamak, dan ketua shaikh ulama Ibnu Tayimiyya telah menggariskan bahawa hukum melancap ialah makruh dan bukannya terang-terangan haram, maka tidak berdosa.”

    Maka bulan Ramadan yang mulia ini, kepada yang dah terbau-bau nikmat syurga firdaus, rajin-rajin lah melancap ikut amalan babi Muhammad!

    Salam Ramadan Al-Memberuk! Jangan lupa basuh tangan!!

     
    • Hatiriang 11:37 am on August 3, 2011 Permalink | Reply

      Wah karen banget nih…

    • FreedomSeeker™ 12:51 pm on August 3, 2011 Permalink | Reply

      makcik oi! bacalah betoi2, ada syarat2 dia tu.. و لا شهوة له تحمله على الزنا, حرم عليه!! (Sekiranya tiada syahwat yg boleh membawanya kpd zina, haram melakukannya)

      dan bawah sekali, jelas menunjukkan pengarang menolak pendapat2 ibnu ‘aqil dll.. Ibnu Al-Qayyim Al-Jawziyya berkata lagi,
      “dan YANG SAHIH MENURUTKU adalah ianya TIDAK DIBOLEHKAN! kerana Nabi Muhammad S.A.W mengajarkan pd golongan yg bersyahwat yg tidak mampu mengawal nafsunya dan tidak mampu pula untuk berkahwin untuk berpuasa, dan sekiranya ada jalan dan makna lain, tentu Baginda menyebutnya….”

      Apelah makcik, belajar lah betul2..byk dah tadika free skrg nih… lokap free pon ade..

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:48 pm on August 5, 2011 Permalink | Reply

        Bodoh!! Bace bahasa Arab pun tak reti!! Orang melancap buat sorang-sorang. Mane ade zina!! Bahalol punya makhluk!!

        • Muslim 2:34 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

          wt jahat tu kire zina la.. ape la.. basic…

        • devastator 4:32 pm on August 9, 2011 Permalink | Reply

          tu la ko tu bodoh…tulih bahasa melayu kata arab!! hahahahahah

        • Ustazah Haji Siti Zulaikha 1:39 am on August 11, 2011 Permalink | Reply

          Babi muhammad melancap 99 kali sehari dengan memulakannya dengan bacaan Bismillah dan selepas terpancut dia akan sebut Alhamdulillah sebab tu la zakar babi muhammad ni kuat seperti 30 orang lelaki Allahuakhbar! betul tak makcik?

    • fuck me 1:23 am on August 12, 2011 Permalink | Reply

      muahaha….mak cik babi translate jerr ker? cuak translate english to malay fhm x? ow so fuck u bitch….nk aq translate kitab ko? cuak bg apa agama ko? nk debat konon hahaha lawak2….ilmu gune translate p0n nk bawak org debat kt tv…..apesal yg ko dedah pasal melancap? ko sslu melancap kerr? ow tidak….melancap is haram kalau di buat tanpa niat sekadar nafsu……fuck u…xtau pape p skolah…

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:03 am on August 13, 2011 Permalink | Reply

        Wei sial!! Kau tak bace ke kitab ni? Tak de terjemahan dalam BM pun. Dalam bahasa Arab je. Untuk mempermudahkan pembaca2 blog makcik, makcik terjemahkan dalam Bahasa Melayu untuk semua :D

        • rahimi luv islam 12:28 am on August 27, 2011 Permalink | Reply

          peringatan TERAKHIR!!!JGN BRANI2 KO CKP BABI MUHAMMAD DAN ALLAH ITU TUA!!!!!SUBHANALLAH!!ORG KAFIR TIDAK PERNAH WALAU SESEKALI POWN MENGUCAP “ALLAH”!!!baik ko bawak2 mengucap: astaghfirullahalazim dn mintaq pengampunan!!!

          • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 12:43 am on September 14, 2011 Permalink | Reply

            Hoi kimak!! Babi Muhammad sang Arab keparat tu walaupun tua berhawa nafsu berlimpah-limpah taw!! Tak bangga ker engkau sebagai umat babi Muhammad bahawa nabi kiter sangatlah kuat zakarnya merogol budak kecik, betina-betina Yahudi yang maha cun, dan juga betina-betina Arab yang kering?? Selawatlah engkau kepada junjungan tinggi Babi Muhammad SAW yang maha sengal lagi maha gatal!! Amiiiin!!

    • ?????? 6:59 pm on August 12, 2011 Permalink | Reply

      kuang ajar gile..kaw gile ek tulis mcm nie..

    • rahimi luv islam 12:30 am on August 27, 2011 Permalink | Reply

      klaw ak taw umah ko makcik tua krepot, wa penggal lu punya pala!!

      • rahimi luv islam 12:33 am on August 27, 2011 Permalink | Reply

        99 nama allah tidak bleh dipersendakan, seperti yg makcik tua nyanyok ckp, “dance2 99 name tuhan”, maka makcik berdose…………..ia mesti dilakukan dengan tajwid yg btol!!!!!!!

        • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 11:24 pm on September 13, 2011 Permalink | Reply

          Hek eleh. Apehal lak berdosa?! Allah babi pukisetan taala lagi suker kalau kite rajin layan die tau!! Nabi Daud dulu suker berlagu-lagu dan bersyair-syair nyani berdendang dengan nama Allah babi taala. Biar lah harinie pun kite bagi Allah babi setan taala naik lemak dan kembang lubang bontot die! Lagi senang nak babi Muhammad kekasihnya meregogolnya dalam neraka Yahudi puas-puas!! ALLAHUAKBAR!!!!

    • amin 11:49 am on March 12, 2012 Permalink | Reply

      woiiii sial…..kalo ko xnk ber Nabi…ko jgn kutuk Nabi aku……jgn wat dalil2 yg babi ko keluarkn….Nabi aku lg bagus dr ape yg ade kt bumi ini…..

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 9:48 pm on April 29, 2012 Permalink | Reply

        Hoi babi! Aku bernabi lah. Nabi aku ialah Babi Muhammad SAW sang penyangak Arab yang terhebat itu! Nabi engkau sama dengan nabi aku! Selawat banyak2 lagi bagos pundek!! Muhammad babi!!

  • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:41 pm on July 21, 2011 Permalink | Reply  

    Babi Muhammad dan para sahabat-sahabtnya kaki melancap! Masyallah! Mereka berperang sambil melancap!! Melancap sebenarnya adalah sunnah rasul. Kepada mereka yang rajin sembahyang, golongan ini akan terbau-bau nikmat ganjaran syurga di akhirat kelak apabila melancap sambil beribadat.

    Menurut ulama Syamsudin Muhammad bin Abu Bakar atau nama alim glamernye Ibnu Al-Qayyim Al-Jawziyya, dalam kitabnya Bida’a Al-Fawaid Al-Qayyim:

    “Barangsiapa yang terasa tidak boleh tahan untuk melepaskan air maninya, barang siapa yang tidak beristeri atau tidak berhamba selain isterinya, dengan syarat bahawa keadaannya memudaratkan jika tidak melepaskan air maninya, maka bolehlah ia melancap. Sessunguhnya pendapat ulama Ahmad in Hanbal juga telah jelas tentang hal ini. Sejurusnya, di dalam sirah nabi (s.a.w.) mengenai sahabat-sahabtnya, Rasulullah (s.a.w.) dan para sahabat-sahabatnya, apabila di tengah-tengah ibadah peperangan jihad, pasukan askar-askar Islam termasuk baginda sendiri dan juga para-para sahabatnya melancap sepanjang perjalanan mereka di medan perang.”

     
    • Ben 1:15 am on July 24, 2011 Permalink | Reply

      Makcik, ko punya twitter dah kene block eh. Tahniah ;)

      • Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 10:53 am on July 27, 2011 Permalink | Reply

        A’ah. Twitter memang bangang. Dorang berkompromi dengan pengganas Arab. Tapi makcik ade akaun baru. Memandailah cari ye :P

        • suha 10:57 pm on August 12, 2011 Permalink | Reply

          Kau bkn islam,kau kapiya’,kau musuh ALLAH SWT sebab kau hina NABI MUHAMMAD SAW.

    • ku 9:09 am on July 25, 2011 Permalink | Reply

      rumah baru ke makcik

    • noname 8:43 pm on July 26, 2011 Permalink | Reply

      woiii spe yg tulis nihh memang giler rr dose parok mung

    • Hatiriang 3:03 pm on July 30, 2011 Permalink | Reply

      wah baru gue tau karajaannya gitu loh…..cap aje…hahaahaha

    • Ali Sina 9:41 am on August 1, 2011 Permalink | Reply

      Selamat menunaikan ibadah puasa makcik.. lama tak nampak.. kat Twitter je..

    • Setan Keji 2:06 am on August 5, 2011 Permalink | Reply

      laaaaaaaaaa, kalau haram mmg semua org buat pun. Nama pun manusia kan? Lagi2 kalau jantan, sah!

    • afiq 3:54 pm on August 13, 2011 Permalink | Reply

      kau asal babi sgt ? aksuke islam dh lha . x yh nk kutok . kau nie mmg dilahirkan drie perut babi yg beromen dengan anjing . iaitu bapakau anjing ma kau bab . dan kaulah anak hrammakbapak kau yg babi anjing tuh celake . sial punye org . tk puashat ckp llh . jumpe kau kt akhiat sial !

    • jihad 3:18 pm on September 13, 2011 Permalink | Reply

      kurang ajaq…..penulis blog ni..patut di bunuh saja…..

    • jihad 3:25 pm on September 13, 2011 Permalink | Reply

      BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….BUNUH SAJA PENULIS BLOG INI…….BUNUH
      SAJA PENULIS BLOG INI

    • Encik Cpeng 5:18 pm on January 22, 2012 Permalink | Reply

      lancau lu makcik puki ayam…….

c
Compose new post
j
Next post/Next comment
k
Previous post/Previous comment
r
Reply
e
Edit
o
Show/Hide comments
t
Go to top
l
Go to login
h
Show/Hide help
shift + esc
Cancel
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 4,964 other followers